Výjazd z bočného parkoviska na Salezianskej

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Jan 07. júna 2017

Pri vyjazde z bocnej ulicky na Salezianskej je umiestnene zrkadlo (na obr. 1). Toto zrkadlo je vsak zle nastavene a nie je v nom vidiet do ulice vlavo. Kedze v tejto oblasti je akutny nedostatok parkovacich miest, tak ludia parkuju aj pred autobusovou zastavkou (na obr. 2). Pri vyjazde z ulicky tak nie je vidno ani doprava, ani dolava. Vyjazd je takpovediac naslepo. Preto by bolo dobre zrkadlo spravne natocit, aby bolo vidno do ulicky vlavo, a pridat druhe zrkadlo alebo zakazat statie pri autobusovej zastavke, aby bolo vidno do ulicky vpravo.

21. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
jestvujúce zrkadlo bude opravené v budúcom týždni, druhé zrkadlo osadené nebude, keďže vodič má pri výjazde z pravej strany dostatočný rozhľad.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
11. júl 2017

Matúš G

Podľa mňa zrkadlo nie je pootočené, vidieť v ňom je zle.
13. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zrkadlo bude dňa 13. júla napravené tak, aby bolo vidieť vozidlá prichádzajúce zľava. Pre vozidlá prichádzajúce sprava nie je zrkadlo potrebné a nebude osadené, nakoľko tu je dostatočný rozhľad.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
24. júl 2017

Jan

13.7. ktorého roku, prosím? Pretože tohto evidentne nie. A ani do dnešného dňa nič.
05. september 2017

Jan

Neuveritelne, ze za 3 mesiace nie je mozne natocit jedno praobycajne zrkadlo. Uz by som to urobil aj sam, ale urcite by som dostal za to este pokutu! Nikto nie je zodpovedny, konpetentny? Treba, aby tam najskor niekto umrel, aby to bolo zaujimave???????.?
14. september 2017

Jan

A stale nic...
02. november 2017

Jan

Pre Kristove rany, uz preslo 5 mesiacov od nahlasenia a nikto nie je schopny natocit jedno zrkadlo. Volam media, nech sa pridu pozret.
13. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zrkadlo už bolo nastavené tak, aby vyhovovalo bezpečnosti cestnej premávky, podnet je vyriešený.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
15. február 2018

Jan

Podnet absolutne vyrieseny NIE JE. Zrkadlo je natocene stale zle, Pri vychadzani z bocnej ulicky (od Salezianskej 22-28) v zrkadle nie je vidiet ani na lavu stranu ulice, ani na pravu. V zrkadle je vidiet dom, nie ulica!
Podla Vas ma byt v zrkadle vidiet dom namiesto ulice, na ktoru clovek vychadza?!
Prikladam dokazovu fotografiu fotenu 14.2.2018 o 17:10.
Rovnako prikladam mapovu schemu pre lepsie pochopenie problemu.
Ked uzatvarate podnet ako vyrieseny, mali by ste prilozit fotografiu s riesenim daneho problemu. Takymto sposobom je absolutne jasne, ze sa o problem nikto nezaujimal a nikto ho ani neriesil, inak by ste sem nenapisali, ze problem je vyrieseny. NIE JE!
15. február 2018

Jan

A idem ten podnet zadat znova, kedze pre pekne cisla ste ho oznacili ako vyrieseny, aj ked nie je.
01. marec 2018

Jan

Po mojom urgovani a poslani asi 15 ziadosti na rozne institucie, ktore by mohli mat co docinenia s praobycajnym natocenim zrkadla bola mestska policia Trnavy ochotna postupit ziadost na MsU-TT na Odbor dopravy a komunalnych sluzieb. Po dvoch dnoch bolo zrkadlo natocene a problem vyrieseny. Podnet moze byt uzatvoreny.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania