Odbočenie na Hlbokú ul.

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Micro 03. júna 2013

Od 30.5.2013 je uzavretá prepojovacia komunikácia, ktorá sa nachádza medzi ulicami Hlbokou a Sladovníckou pred amfiteátrom. Z dôvodu uzávierky nie je možné odbočiť na Hlbokú ulicu a pokračovať v smere na Nitriansku alebo Spartakovskú. Na Križovatke s Kollárovou je prikázaný smer vpravo.

03. jún 2013

jozin

nie je ta tabula nahodou len zle umiestnena a mala by byt pred vchodom na to uz rozburane parkovisko?
03. jún 2013

Eduard Trnavsky

Podla mna niekto nevie citat dopravne znacky. Na znacke je jednoznacne znazornene ze ak sa chce dostat na nitriansku a sladovnicku musi odbocit do lava lebo na tej nasledujucej krizovatke je zakaz odbocenia vlavo. A dnes som tade isiel a nic nebolo uzavrete.
04. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pripájam stanovisko odboru dopravy a komunálnych služieb:
ulica popri tehlovom múre amfiteátra nie je uzavretá, uzavreté je len parkovisko. Stavebník bol na túto skutočnosť telefonicky upozornený a bola prisľúbená okamžitá náprava.

Gmitterová, ÚKaM
04. jún 2013

Micro

Od 30. mája 2013 od 8.00 h do 6. júna 2013 do 14.00 h bude uzavretá prepojovacia komunikácia, ktorá sa nachádza medzi ulicami Hlbokou a Sladovníckou pred amfiteátrom. Uzavretý bude jeden jazdný pás v smere zo Sladovníckej ulice na Hlbokú ulicu.
www.trnava.sk
04. jún 2013

Sledkar

Pan Micro! Tak za prve, povolenie na uzaveru ma do 6.6.2013. Dnes je 4.6., takze vyckaj este dva dni. Za druhe: ta dopravna znacka tam je spravne, pretoze na krizovatke Halenarova-Kollarova je prikazany smer do prava. je mozne, ze tu znacku ste nefotili naschval, v tom pripade bod 2 odpada a plati len bod 1. Dovi-dopo
05. jún 2013

Micro

Milý pán Sledkar, nikde som nenapísal o tom, že je tam nesprávna dopravná značka. Obrázok je zo street view. Šlo mi len o úplnú uzávierku prepoja Sladovnícka - Hlboká a s tým spojenú komplikáciu v doprave.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania