Výstava návrhov revitalizácie

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Viktor 13. septembra 2017

6. 9. mala byť v rámci programu Európskych dní kultúry otvorená výstava návrhov revitalizácie Ružového parku a Parku Janka Kráľa, ktorá by mala trvať do 1. 10.
Vo štvrtok 7. 9. som sa chcel ísť na ňu pozrieť, na radnici však nič nebolo a nič k nej mi nevedeli povedať ani na informáciách. Na druhý deň som to skúsil znova a na informáciách bolo mi povedané, že sa k ničomu o tejto výstave nedopátrali.
Skúsil som to na fb profile mesta, kde som doteraz nedostal odpoveď na komentár.
Na stránke mesta informácia o výstave stále svieti.

Chcem sa preto opýtať, či výstava beží a ak áno, kde. Ak nebeží, prečo už nie a kde je možné návrhy vidieť.

Ďakujem.

14. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ospravedlňujeme sa za spôsobené problémy. Dni európskeho kultúrneho dedičstva sú v tomto roku veľkým podujatím, ktoré len v našom meste zahŕňa cca 45 akcií, z ktorých jednou bola aj spomenutá výstava. Z organizačných dôvodov (oceňovanie autorov vystavených na predchádzajúcej výstave dňa 8. 9. 2017 v dopoludňajších hodinách vedením FA STU) bola predĺžená predchádzajúca výstava študentských prác. Z dôvodov personálnych a časových nebolo možné potom zabezpečiť nainštalovanie nových informačných panelov, preto bol priestor počas jarmočného víkendu a aj počas tohto týždňa prázdny, o čom sme však, žiaľ, dostatočne neinformovali. Návštevníkom sa dodatočne ospravedlňujeme. Aby sme napravili chybu, počas predĺženého víkendu (15., 16. a 17. 9. 2017) bude výstava otvorená v predĺženom režime od 8.00 do 18.00 hod. a potom až do 1. 10. (vrátane) od 10.00 do 18.00 hod. V západnom krídle zároveň beží výstava detských prác Pohľadnice z Európy, ktorá má svoj otvárací režim, ako je uvedené v priloženom článku: http://www.trnava.sk/sk/aktualita/detsky-program-pocas-dni-europskeho-kulturneho-dedicstva-otvorila-vernisaz-pohladnice-z-europy. Zároveň Vás pozývame na množstvo ďalších zaujímavých podujatí DEKD 2017: http://www.trnava.sk/sk/aktualita/dni-europskeho-kulturneho-dedicstva-2017-prezradia-vsetko-co-ste-o-trnave-nevedeli.

Mestský úrad Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania