Zlepšenie dopravnej situácie Modranky - R1 bez poplatku

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Ivan 11. januára 2018

Dobrý deň. Modranka má jediné bezplatné pripojenie k mestu cez Seredskú ulicu, kde sa zo Seredskej odbáča priamo do obchvatu Trnavy. Druhé pripojenie je spoplatnené diaľničnou známkou, to je z ulice Dialničná na cestu R1. Realizácia pripojenia cez ulicu Jabloňovú je v nedohľadne. Navrhujem oslobodiť R1 v úseku od križovania z ulicou Diaľničná po obchvat Trnavy. Takéto oslobodenie od diaľničného poplatku je bežné aj v iných mestách, kde obyvatelia na presun v rámci mesta využívajú úseky diaľnic a rýchlostných ciest.

15. január 2018

stefan

modranka ma nespoplatnene pripojenia k mestu 3, zo seredskej, cez zelenecsku a cez peugeot v pokracovani dialnicnej ulice.
50€ za rocnu znamku je nic, to nie je ani jedna nadrz a dialnice by nemali sluzit na lokalnu dopravu, to koniec koncov vidime na kazdodennych zapchach v bratislave, kde lokalka zahlcuje dialnicu na pristavnom moste.
riesenim by malo byt spoplatnenie vsetkych dialnicnych usekov...
28. január 2018

Peter Drahoš

ja som počul, že R1 bude od kríženia D1/R1 nespoplatnená smerom na TT.ale s tým, že tam bude znížená rýchlosť na 90 (110??)..
30. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ako sme na základe podnetu zistili, Ministerstvo dopravy a výstavby SR tento úsek neplánuje zaradiť medzi nespoplatnené úseky, keďže na tranzit do mesta Trnavy slúžia obyvateľom aj iné cestné komunikácie.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
21. marec 2018

jana

A ako je to zo znizenim rychlosti na R1 v urovni rodinnych domov? Je bezne, ze v zahranici sa znizuje pre velku hlucnost rychlost. Protihlukova stena v nedohladne a kvalita byvania zacina byt neznesitelna.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania