Vybudovanie prístrešku na zastávke

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
MBN 31. marca 2018

Pri poslednej zmene cestovných poriadkov je funkčná aj zastávka MHD na Nerudovej ulice. Ale mal by sa osadiť aj prístrešok pre cestujúcich,nakoľko to je ulica na konci mesta a keď aj nikde nefúka vietor tak tu vždy.A to ešte keď prší tak sa cestujúci chodia skovať pod 13.posch.činžiak cez zamokrený trávnik.Ďakujeme mestu a spol.Ariva,že myslia aj na nás občanov na konci mesta a že našu žiadosť vybavia k spokojnosti vsetkých čím skor..Ďakujeme.
(Staršia pani skovaná pred vetrom na foto.)

06. apríl 2018

Linčianska

Dovoľte, aby som sa pripojila k tomuto podnetu - na zastávke je po zotmení veľká tma, chýba tam verejné osvetlenie. Človek pri vystupovaní z autobusu takmer vôbec nevidí na chodník. Myslíte, že sa s aj s tým bude dať niečo robiť? Ďakujem.
06. apríl 2018

MBN

Ten podnet na osvetlenie som dal pred vyse 3r.Zevraj tento rok to bude v rozpocte.
04. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
chodník v najbližších dňoch opravíme, keď sa bude asfalt klásť komplexne vo viacerých lokalitách mesta.
Čo sa týka prístrešku autobusovej zastávky, prosíme občanov o trpezlivosť pri riešení tohto podnetu, pretože v rozpočte mesta momentálne nie sú peniaze na jeho riešenie. Požiadavku zaradíme do budúcoročného rozpočtu. Občania sa s ňou môžu obrátiť aj na svoj výbor mestskej časti (termín a miesto stretnutia nájdu na stránke www.trnava.sk), kde môžu osloviť svojich poslancov a využiť časť verejných financií na vybudovanie prístrešku.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
04. máj 2018

MBN

Uz sme oslovili aj nasich poslancov.Vzdy vyhovorka len o peniazoch.Kde sa potom tie peniaze stracaju?Neni ani na vykreslenie parkovisk.Minuly rok boli peniaze na osvetlenie ale neprihlasil sa nikdo do vyberoveho konania.Uz tomu nerozumiem.
01. máj 2019

MBN

Nakoľko sa nič nezmenilo ohľadne prístreška pre cestujúcich,tak bývajúci na Jiráskovej 23 si vysadili živý plot aby občania,ktorí čakajú v nepriaznivom počasí na autobus nechodili cez trávnik pod vežiak skloniť hlavu."aspoň nejaký posun v tejto veci".Čo na to mesto?
08. jún 2021

MBN

Konecne sa chysta pristresok.Este dobre,ze na inom konci Trnavy rozobrali pristresok.Inak by sa financie nenasli.🤔🤔🤔
18. jún 2021

Matúš G

Zaklady na pristresok.
19. august 2021

Matúš G

Vybavené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania