Kosenie

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Citizen101 23. apríla 2018

Dobry den,

Rad by som sa spytal kedy bude prebiehat kosenie v casti Kopanka (pekne pole,ul.J.Hlubika, ul.Ustianska a dalsie.) kedze momentalny stav uz zacina byt akutny

23. apríl 2018

kolombo

Kosba prebieha druhý týždeň,tak treba byť trošku trpezlivý.
23. apríl 2018

Citizen101

Dakujem za odpoved .Este by som sa rad spytal ci je mozne niekde najst aj harmonogram tychto prac aby sme tu nemuseli zakazde pisat.
24. apríl 2018

Peto

a vidím to tak, že tých podnetov na kosenie bude extrémne veľa. Týždeň dozadu kosili pri mojej bytovke a už by kľudne mohli znovu.. rastie to ako besné.
24. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
prvá kosba sa začala 16. 4. 2018. Prosíme obyvateľov o trpezlivosť pri kosení jednotlivých lokalít. Mesto Trnava nedisponuje harmonogramom kosenia, kosenie sa realizuje podľa potreby jednotlivých lokalít a klimatických podmienok.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
25. apríl 2018

Hana

Dobrý deň , práve preto, že mesto Trnava nedisponuje harmonogramom kosenia, to aj tak katastrofálne vyzerá, hodnotím teraz sídlisko Družba, na kosačke jazdí ako o závod, bez systému, ostává vela nepokoseného, obžínači prídú až po niekolkých dnoch, trávu dobre nepohrabú, hlavne že je odfúkaná s chodníkov ,no jedna katastrofa.pan Jelenek skontrolujte si prosím niekedy pracovníkov a sám možná nepoznáte, kde je už pokosené a kde nie.
27. apríl 2018

Citizen101

Pokosene ..dakujeme pekne

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania