Neporiadok v kamenáči

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Citizen101 21. mája 2018

Dobry den,

Chcel by som poprosit ci sa da castejsie vykonavat udrzba smetnych nadob v kamennom mlyne. V tomto stave to je uz minimalne od polovice minuleho tyzdna kedze sme tam boli pocas tyzdna aj dnes. Dakujeme

22. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
podľa harmonogramu čistenia sa malé koše v lokalite Kamenný mlyn vysýpajú a čistia vždy v pondelok, takže podľa toho by mali byť koše a ich okolie v súčasnosti upratané.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
22. máj 2018

Andrej

Neplánuje mesto niečo takéto na tých najviac vyťažených miestach https://www.lupa.cz/clanky/a-jede-se-dal-praha-za-miliony-porizuje-chytre-popelnice-hlasici-se-pres-cloud/
22. máj 2018

Citizen101

Andrej napad dobry len myslim ,ze by to stroskotalo na tom na com vzdy..rozpocet mesta
23. máj 2018

Citizen101

Pytal som sa na castejsiu udrzbu prave kvoli tomu , ze interval raz za 7 dni je (vid podla foto) ocividne nepostacujuci pre danu rekreacnu lokalitu s vysokou fluktuaciou obyvatelstva. Ale ked uz teda odbor dopravy a komunalnych sluzieb povazuje ich stanovisko ako vyriesene ,asi nemozme cakat zazrak.

Dakujeme
04. jún 2018

Pavol

Odpad a zjavné nezvladanie udrziavania poriadku

Na parkovisku pri kamennači v Trnave sa veľmi často stáva, že cez víkend sú koše plne resp. ľudia odhadzujú neporiadok okolo košov. Odporúčam zintenzívniť periodicitu vyvážnia odpadu a osadenie nádob na separáciu odpadu. V mieste ako je kamennači som si nič také ako snahu učiť ľudí separovať nevšimol, bohužiaľ.
05. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na obsah podnetu sme upozornili spolupracujúcu firmu, o jeho ďalšom riešení budeme informovať.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
14. jún 2018

Ladislav

Smetisko na parkovisku v Kamenaci

Dobry den.Poprosim dat doporiadku smetisko ktore sa nachadza na parkovisku v Kamennom mlyne.Popripade ak by bolo mozne osadenie odpadoveho kosa niekde v tejto lokalite kedze pre toto velke parkovisko je len 1ks odpadoveho kosa co pri vikendovych navstevach Kamenaca nedostacuje a parkovisko je plne aut ale aj odpadov.
Dakujem
02. september 2018

Pavol

Neporiadok na parkovisku a v tesnej blízkosti, Kamennáč

Na parkovisku (po celom obvode) pri kamennači a v jeho tesnej blízkosti sa nachádza veľké množstvo porozhadzovaného (prevažne plastového) odpadu. Odpad je potrebné vyzbierať aby nebol rozfúkavany po okolí.
09. apríl 2019

Matúš G

Dnes ciste.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania