Nedostatočné osvetlenie

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Veronika 26. septembra 2018

Nedostatocne osvetlenie pri prichode ku vchodu. Nakolko su v okoli aj velke stromy tienia okolitym lampam. Kedze je coraz skor tma je to neprijemne chodit po uplnej tme ku vchodu.

28. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
stromy skontrolujeme a preveríme, ako sa dá tento podnet adekvátne riešiť.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
19. október 2018

Veronika

Dobry den, chcela by som sa spytat v akom stadiu riesenie je dany podnet.dakujem
23. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vzhľadom na veľké množstvo podnetov sme sa ním ešte prioritne nezaoberali, ale preveríme ho ešte dnes priamo v teréne a o výsledkoch kontroly budeme občanov čo najskôr informovať.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
24. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
osvetlenie a dreviny sme boli včera osobne skontrolovať. Zistili sme, že strom je v dostatočnej vzdialenosti od verejného osvetlenia, takže vhodnejšie by bolo (pre získanie svetla v lokalite) osadenie novej lampy verejného osvetlenia. V rozpočte v roku 2018 však o doplnení verejného osvetlenia na Spartakovskej ulici nie je uvažované.
Občania však majú možnosť obrátiť sa na svoj poslanecký výbor mestskej časti (VMČ), kde môžu požiadať občanov o vyriešenie problému, a to prostredníctvom rozpočtu VMČ alebo intervencie poslancov podľa možností mestského rozpočtu. Upozorňujeme, že aj potom trvá celý priebeh od žiadosti cez vznik projektu, schválenie, verejné obstarávanie a realizáciu dlhší časový úsek a lampa nebude osadená "ihneď".

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania