Ulica Spartakovská-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Dobrý deň, máme tu neporiadok, ale najmä: kto schválil tie otrasné modré "bedne" na šatstvo? Jednak z toho vykrádajú a nechávajú neporiadok. Taktiež je to naozaj nevkusné. Máme tu pekné prostredie, kvietky o ktoré sa starajú pani susedky a hneď k tomu dá niekto toto.

10. september 2023

Juraj

Ľudia nevedia správne triediť a separovať. Jediné vhodné riešenie je zrušiť všetky tie bio koše a textil a nechať hlavné druhy ako papier a plasty a ostatné nechať na firmy nech si to riešia ako svoj biznis. Polopodzemné koše sú veľký prínos a priniesli poriadok, ale nevkusné koše prilepené ku nim a navyše zapáchajúce sú nevhodné a lákajú hlodavce. Niektorí ľudia z nich vyberajú veci a nechávajú neporiadok. Celé okolie je špinavé a umastené. Taktiež by mala byť iniciatíva od susedov, aby nahlasovali ľudí robiacich neporiadok a nechávajucich nadrozmerný odpad patriaci do zberného dvora, na mestskú políciu a pripadne aj odfotili týchto priestupcov.
11. september 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet zo Spartakovskej ulice posielame na vybavenie, budeme vás informovať.
Kto? odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava
29. september 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
neporiadol bol uprataný, podnet je vyriešený.
Kto? Odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava
29. september 2023

Michal

Ďakujem za upratanie, avšak druhá vec sú tie kontajnery na oblečenie. Nedajú sa presunúť oproti? Nie som sám, čo to esteticky hodnotí ako hrozné. Naše susedky sa starajú o kvietky a zeleň, máme to tam pekné a potom tam niekto "capne" tieto dve ošarpané bedne. Navyše, by sa tam skôr hodil chodníček, ktorý by bol nadpojený na ten pôvodný. Ten podnet som dával už dávnejšie a stále sa nič nezmenilo, prípadne neprišlo vyjadrenie.
28. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Nádoby na textil boli odstránené a premiestnené.
Kto? Odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava
28. marec 2024

Michal

Ďakujem vám.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania