Nepriechodný chodník a cesta

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Dobry den, na ceste medzi Schummerovou a Schelingovou boli najprv asi pol roka na chodniku palety s dlazbou a bolo treba chodit po ceste. Teraz je uz neprejazdna aj cesta. Nie je to navyse nijako oznacene. Prosim o sprejazdnenie cesty aj chodnika.

15. november 2018

Citizen

Peter aj viete kto tam naviezol tuto zeminu?
15. november 2018

Peter

netusim, navyse to nevyzera ako zemina ale skor ako kamen
15. november 2018

Citizen

Pytam sa zo zaujimavosti lebo z foto vidno aj to, ze su na chodniku palety s plotovymi tvarnicami co tiez nieje zrovna koser a ten plot tam je uz vybudovany dlhsie (chodim tade obcas) mozno sa len treba spytat majitela domu ci to nepatri jemu. No tym netvrdim ,ze to musi byt jeho
17. november 2018

Peter

Nech to tam nasypal ktokolvek, zaujala ma ta drzost, ze zablokoval celu cestu. Je to tak druhy tyzden a nedeje sa nic. Netysim ucel tych kop. Vyzeraju zamerne vysypane do cesty. Ak mali zamedzit prejazdu nakladiakov medzi ulicami, da sa to riesit aj normalnymi metodami.
17. november 2018

Peter

nevyzera to dobre, to je pravda,ale nakolko cesta ani chodnik nieje skolaudovany tak by nemal byt vyuzivany verejnostou.a to je fakt.
17. november 2018

Peter

Ak by to bolo tak ako pises, tak tam treba podla toho upravit dopravne znacenie. Podla znacenia ktore na ulici aktualne je, je to standardna cesta. Na normalnej ceste nemoze byt vykydnuta v strede tatra strku. Pokial je to stavenisko, ma to byt oznacene
20. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
po intervencii mestskej polície bol stavebný materiál odstránený z cesty a aj z časti chodníka (palety s tvárnicami). Stavebník záber verejného priestranstva ohlásil na mestskom úrade a zaplatil príslušný poplatok.

Mestská polícia mesta Trnava
21. november 2018

Peter

Dakujem za vyriesenie podnetu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania