Ulica Jána Hlubíka-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Neriešený
meno
Emilia Santová 14. januára 2019

Poškodená a otočená dopravná značka

15. január 2019

Micro

Tá križovatka je celá nebezpečná. Za posledný rok tu bolo niekoľko nehôd. Z Ulice J. Hlubíka je veľmi zlý výhľad a ak na Slnečnej ulici stoja autá na krajnici, šofér často nevidí vozidlá prichádzajúce zľava. Zvlášť, ak sa potrebuje otočiť späť na Hlubíkovu.
15. január 2019

Tomo

Skor sa dockame tragickej nehody...az potom bude mesto riesit stav tejto krizovatky. Rovnako nebezpecna je krizovatka Slnecna-Kukucinova (na nehody a znicene ploty rod. domov si tu uz ludia zvykli, nic ine im nezostava). Mesto sa vyjadrilo, ze v roku 2016 tu vybuduje kruhovy objazd na sposob, ako je pri City Arene pri muzeu je rok 2019 a krizovatka je stale v rovnakom stave...teda pribudlo tu jedno dopravne zrkadlo pri vyjazde z Kukucinovej, ktore svojimi rozmermi na pomer velkosti krizovatky je zcela zbytocne, nakolko v nom vodic nevidi takmer nic.
29. január 2019

Micro

Takže to nemienia riešiť :(
31. január 2019

Emilia Santová

Podnetom som chcela upozorniť na poškodenú značku 350-10 Priechod pre chodcov a otočenú dopravnú značku P1-Daj prednosť v jazde. Značky boli zrejme poškodené nákladným vozidlom a je nutné ich opraviť tak, aby zabezpečovali správnu funkčnosť. Toto sa dá okamžite napraviť. Podnetom som nechcela riešiť dopravnú situáciu celej križovatky.
28. február 2019

Roland

a nemôže mesto tam dat STOPku spolu s stop čiarov? na Lomonosovej,G.Dusika to pomohlo ..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.