Zelenečská ulica-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
ugi 06. marca 2019

Zelenečská ul č.103 - 107 - takto môže zaparkovať iba a len primitív. ŠPZ mi to nezachytilo. Majiteľ (ak sleduje odkaz pre starostu) si ho určite spozná. (myslím podľa foto, žiadnu trvalú značku som mu nespravil).Nebol dôvod takto zaparkovať ani na chvíľu, bol dostatok park. miest na blízku, aj keď bolo cca 19,45 hod.

07. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe fotografií sa dá len veľmi ťažko zistiť, o aký problém pri parkovaní išlo, a už vôbec nie jeho presná lokalizácia. Na riešenie problémov s takýmto parkovaním môžu občania radšej využiť stránku http://www.parkujemakodebil.com/, stránka Odkaz pre starostu slúži primárne na spoluprácu so samosprávou, prípadne má upozorniť na verejné problémy, kde občan nevie identifikovať vlastníka či správcu. Ďakujeme za pochopenie.

Mestský úrad v Trnave
07. marec 2019

Robo

Z fotografií je jasné, že vozidlo je odparkované na priechode pre chodcov. Vodorovné značenie je slabšie viditeľné ale priechod je riadne označený zvislý dopravným značením. Zadávateľ podnetu mal zavolať na 158 alebo 159. A podľa mapy na ktorej je označené miesto prietupku sa jedná o lokalitu za mäsovýrobou Gašparík pri CKD Markete.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania