Na hlinách-strom-neorezaný

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Matúš Novotný 23. júna 2019

Problem s parkovaní Na hlinách nemusím predstavovať. Na parkovacich miestach pred vchodmi 14 a 15 nechce nikto parkovať pod stromami ak nechcu dopadnuť tak ako na druhej foto. Je to velmi neprijemne si rano niečo take najst. Preto každy radšej parkuje na chodniku a všade inde ako na týchto miestach. Pritom stači len dané stromy upraviť a prestrihať.

25. jún 2019

Ivan

Toto sa tu riesilo uz pred nejakym časom priamo na mestskom urade aj tak sme nepochodili.
25. jún 2019

Matúš Novotný

Pretože jeden človek z dotknutych bytov bol proti ale parkovat tam nechce 😂 uvidime ako sa ktomu postavia kompetentny teraz.
27. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
tak ako sme informovali už pri podobných podnetoch, rezom konárov nezabránime, aby tam vtáky sedeli (a špinili). Nie je možné vykonať taký rez, ktorý by zabránil sedeniu vtákov na strome. Situácia, ako je na fotografi, je nepríjemná, ale rezom drevín nevieme zabezpečiť požiadavku, autá je potrebné si zakrývať.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
27. jún 2019

Matúš Novotný

To snad nemyslite vážne 😂😂 a nezabudnite ešte označit podnet ako vyriešeny 😂 neda sa zabezpečit vysokozdvyžnu plošinu a odvrchu až dole skratit haluze tak aby neprečnievali nad auta? A že zakrývať auta 😂 a potom si dať tu plachtu do kufra 😂 alebo do bytu? To je teda vymysel od stola 😂 to je ako s tym parkovanim chodte parkovať inde. Ale vyriešit situaciu to by chcelo €.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania