Zelený kríčok-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
MS 03. septembra 2019

Dobry den, na Zelenom kricku za zastavkami je otrasny bordel. Poprosim urychlene upratat tuto chovnu stanicu potkanov. Nechapem obyvatelov prilahlych bytoviek ako mozu strpiet takyto hnus a spinu.
Mimochodom, ak by pobocka CSOB nahodou hladala chybajuci kus odkvapovej rury, tak nech skusi zacat hladat pri novinovom stanku.

04. september 2019

Flego

:-) :-) to smetisko okolo parkovacieho automatu, bol jeden z prvých podnetov po založení tohto portálu. Zdá sa, že ani po 6 rokoch sa problém nevyriešil https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/5572/parkovaci-automat-ako-odpadkovy-kos
04. september 2019

Tomáš

Žiaľ, mám taký pocit že mesto Trnava v poslednom čase nemá kto upratovať. Tak znečistené mesto sme nemali niekoľko rokov. 😔
04. september 2019

Peto

a ja mám skôr pocit, že debilov, čo sa nevedia vpratat do kože je viac.. oba dôvody sú zle
05. september 2019

MS

@Tomas & 5ulo - Myslím si, že súčasný stav je spôsobený kombináciou obidvoch faktorov: nedostatočné upratovanie & zvýšený výskyt asociálnych retardov, ktorí majú vo svojom prechlastanom a prefajčenom prasačom mozočku posledné dva funkčné neuróny umožnujúce takýmto dementom iba základné životné funkcie, t.j. chlastanie, žranie & robenie bordelu.
Vôbec im nevadí pridávať na hnijúcu hromadu odpadkov ďalšie vrecia - logické uvažovanie je bohužiaľ utopené v smradľavých šťankách, ktoré do seba dennodenne lejú a ich vypláchnutá mozgová dutina už nie je schopná spracovať komplexnejšiu informáciu.
05. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
neporiadok v tejto lokalite bol dnes vyčistený.

Odbor územného rozvoja a koncepcií
06. september 2019

MS

Bordel bol odpratany do vriec, poprosim Vas este tie vrecia co najskor odviezt, inak ich cez jarmok dementni ozralci od radosti rozkopu.
10. september 2019

MS

Podnet nie je vyrieseny!!! Vrecia do ktorych boli smeti nahadzane su stale na mieste a uz sa v nich hrabu ozrati bezdomovci a smeti rozhadzuju po okoli!!!

Dokoncite aspon jednu akciu poriadne!!!
13. september 2019

MS

Vrecia odpratane, az teraz je podnet (docasne) vyrieseny. Vdaka.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania