Plný kôš na Okružnej

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Matus 04. marca 2014

Pri chodniku sa nachadza smetny kos, ktory kapacitne nepostacuje. Pohyb velkeho poctu ludi po tomto chodinku sposobuje, ze po odstraneni smeti trva maximalne 3 dni a kos je opat plny. Takto sa situacia opakuje kazdy tyzden. Riesenim by bolo osadenie vacsieho kosa.

06. marec 2014

Boris

podla obsahu rozsypaneho vedla kosa je evidentne, ze kapacita nepostacuje, keby tam ludia nevyhadzovali aj odpad ktory patri do smetiakov, ktore su umiestnene pri kazdom cinziaku. Nuz, niekto je pohodlny a potom to takto vyzera. Aj keby to vysypali kazdy den, urcite tam da niekto zase odpadky z bytu, resp. domu. Toto svedci o kulture obyvatelov, nie o frekvencii vynasania odpadkov.
08. marec 2014

Pavol Čavojský

Bývam v činžiaku pri tom koši: Kôš býva plný aj bez týchto igelitových saklov. ASA ho vyprázdňuje v pondelok alebo v útorok, ale do piatka býva plný a to trvá cez celý víkend. P. Novák na úrade o tomto stave vie, ale DLHODOBO to nerieši. Ako ani celkový stav odpadkových košov na Vodárni okolo VUJE,
11. apríl 2014

Jana

Medzi činžiakmi na Okružnej ulici (detské ihrisko) je ďalší odpadkový kôš, ktorý je tiež stále plný. Odpadky sa povaľujú vedľa koša, ale aj po trávniku. Pánovi Novákovi to bolo niekoľko krát nahlasované. Tiež som názoru, že je treba zväčšiť odpadkové koše alebo zvýšiť frekvenciu vyvážania odpadu.
18. apríl 2014

Palcino Čavojský

problém sa nadalej nerieši
23. apríl 2014

Pavol Čavojský

Aktuálny stav odpadkového koša na Okružnej pri vchode č. 10. A netreba tam odpad ani vo veľkých sakloch, ako je na úvodnej fotke..
30. apríl 2014

Palcino Čavojský

Podnet je označený ako neriešený... tým to končí???
30. apríl 2014

Matus

no tak asi nic, bude lepsie, ak sa smeti povaluju po travnikoch
20. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
kôš je vysypaný.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
20. máj 2015

Palcino Čavojský

Odpoveď samosprávy ma naozaj rozsmiala... budete tu písať vždy, keď ho vysypete? stačilo by, keby bol kôš obsluhovaný častejšie nie raz do týždňa, čo zjavne nestačí.
07. december 2015

Matúš G

Očividne kôš plní úlohu na 120%.
07. december 2015

Palcino Čavojský

Matúš G: Tento kôš by som navrhol premiestniť ďalej od činžiakov, nakoľko v ňom často býva odpad z domácností najbližších vchodov.
05. máj 2016

Matúš G

Kôš je vymenený a v poriadku.
13. júl 2017

Matúš G

Kôš je odtrhnutý.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania