"Pochôdzky" mestskej polície

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Palcino Čavojský 06. mája 2015

Rád by som vedel zmysel hliadok mestskej polície na Okružnej ulici pri Materskej škôlke. Fotky, ktoré dávam k podnetu boli urobené dnes 5.5.2015 o 5:41 hod. Takto sem chodia policajti parkovať aj neskoro večer zvyčajne niečo málo pred polnocou. Alebo ešte to býva pri bráne ZŠ Atomová (z Jadernej ulice).

Policajti zvyčajne zostávajú na mieste cca 10 min. bez toho, aby vyšli z auta. Zaujímalo by ma aj prečo sú vybrané tieto cieľové lokality, pričom policajti nejdú medzi činžiaky na Okružnej, napr. z prednej strany činžiaku a aj doby, kedy sa tam zjavujú.

07. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
hliadka plnila svoje úlohy v súlade s pokynmi vedenia mestskej polície. Z taktických dôvodov sa k podnetu nemôžeme vyjadriť podrobnejšie.


Mestská polícia mesta Trnava
11. máj 2015

Ľudmila

Podobne si chodia zrejme "odpočinúť" pred Kalváriou oproti COOP Jednota na Trstínskej ceste, miesto toho aby ráčili vyliesť z auta a skontrolovali aspoň pár ťažkých nákladných aut,ťažkých traktorov,ale aj kamionov,či majú oprávnenú jazdu prechádzať touto časťou Trnavy a pokračovať cez zelený kríček von z TT alebo opačným smerom do Čiech, či nemajú použiť tak očakávaný a draho vybudovaný obchvat..Poznamenávam,že je tam miesto na odstavenie týchto aut na oboch stranách vozovky.Najviac ich prechádza v pondelok ráno od 6-8.hod.Verím,že pár kontrolami by si vodiči dobre zapamätali kade majú prechádzať a neničiť vozovku,ktorá táto časť je majetkom mesta a všetky opravy sa hradia z rozpočtu mesta,z ktorého rozpočtu ste aj Vy platení.
Ďakujem za porozumenie,je to k dobru nás všetkých.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania