Oprava kolotoča na Hospodárskej 9

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Fedor 05. mája 2015

Takto opravili kolotoč na Hospodárskej 9 Dá sa tomu povedať oprava ? To aký odborník robil ? Dosky úzke ,ostré hrany To sa deti môžu akurát tak zraniť,nie bezpečne kolotočovať !!! Verím ,že to opravia lepšie .

06. máj 2015

MBN

To ozaj je len na vysmech takato robota.To urcite nikdo nekontroluje prevedenu pracu za ktoru sa zaplati.Jadnoducho a je to Pat a Mat.
10. máj 2015

jozo

silné kafe :) to nie sú schopný:
- dať tam rovnaké dosky rozmerovo (výška, šírka) aké sú tie pôvodné
- zrezať dosky v napojení tak aby tam nevznikly medzery - v ktorých sa môže tak akurát zaseknúť odev - to je myslím podľa normy neprípustné
- barevne sladiť staré dosky s novými
- a keď už tam boli natrieť a kovové časti farbou

- keby podobnú robotu odviedla súkromá firma súkromému investorovi tak ju vyhodí na prvu dobu !
13. máj 2015

Adina

Takto to dnes opravili Zrezali široké dosky a natreli Nezabudli ste páni ,že to je kolotoč pre deti a nie pre dospekých Tie dosky mohli byť ešte užšie ,aby deti bezbečnejšie prepávali cez tie veľké otvory medzi doskou a kovovým držadlom To už nemá kto rozmýšlať ,hlavne že sa to lacno spraví Kto sa dokáže pod toto podpísať ???
22. máj 2015

Fedor

To za túto fušerskú robotu nikto nie je zodpovedný ? Alebo sa čaká až sa stane úraz ? Prečo sa k tomu nevyjadria zodpovedný pracovníci ???
25. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ospravedlňujeme sa za nekvalitné spracovanie opravy. V rámci reklamácie zabezpečíme nápravu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
12. júl 2015

Matúš G

Kolotoč zatiaľ neopravený. V rámci opravy by mohli opraviť aj torzo lavičiek vedľa kolotoča.
29. júl 2015

Fedor

NERIEšENé !!! V rámci reklamácie zabezpečíme nápravu ??? Firma ,ktorá to robila nemá povinnosť zodpovedne to opraviť ??? Alebo to ani nevedia ??? Stačí ,že zinkasovali peniaze a akú fušerinu odviedli nikoho nezaujíma ??? Ako mohol niekto prevziať takúto robotu a zaplatiť za to ??? Alebo si myslí ,že to je v poriadku ??? Načo ste zriadili komisiu, ktorá má dozerať na dané podnety a riešiť ich ??? Keby sa páni čo to robili menej kolotočovali a viac sa venovali práci "MOžNO" by to inak vyzeralo !!!
12. november 2015

Matúš G

Kolotoč stále neopravený! O lavičkách ani nehovorím.
30. jún 2016

Matúš G

Po viac ako roku neopravené.
07. júl 2016

Fedor

V rámci reklamácie zabezpečíte opravu !!! TERAZ SA PýTAM PáNA PRIMáTORA DOKEDY SA BUDú TOLEROVAT TAKéTO FUšERSKé OPRAVY A BUDE SA ZA NE PLATIT ? ? ?
04. január 2017

Fedor

Podnet ste vrátili medzi riešené ,ale stále sa s tým nič neurobilo Dúfam ,že sa tento rok dočkáme nápravy . ALEBO ? ? ?
05. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
kolotoč bol opravený, ako dokladá priložená fotografia.

Správa kultúrnych a športových zariadení mesta Trnava
06. máj 2017

Fedor

Opravené ??? Kedy ??? A čo opravovali ??? Môžete uviesť firmu ,ktorá to opravila ??? čo stála oprava kolotoča ??? Meno zodpovedného pracovníka ??? Alebo si len robíte srandu??? Dva roky čakali, kým prejde záručná doba , aby ste toto napísali ??? No možno to bude lepšie , ked´ sa toho chytia novinári ???
06. máj 2017

Fedor

07. máj 2017

Fedor

Ostré hrany ,dosky úzke ,medzery .Tak ako to spravili pred dvomi rokmi ,tak to aj zostalo Nič s tým nespravili !!! To považujete za opravené ??? Len máte dobrého fotografa ,ktorý to nafotil . Ale skutočnosť je iná !!!
17. máj 2017

Fedor

Toto už naozaj nemyslíte vážne !!!!! To by ste aj pre svoje deti takto spravili ?
31. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
kolotoč nie je v majetku mesta, z toho dôvodu realizujeme iba udržiavacie práce a považujeme podnet v súčasnosti za vyriešený. Kolotoč pravdepodobne osadila občianska iniciatíva vnútrobloku, preto by bolo s inými návrhmi riešenia vhodné osloviť priamo iniciatárov tejto drobnej stavby.
Pokiaľ máte záujem, je podnet možné riešiť prostredníctvom rozpočtu VMČ (výboru mestskej časti) alebo prostredníctvom participatívneho rozpočtu s vlastným projektom revitalizácie v budúcom kalendárnom roku.

Mestský úrad Trnava
17. jún 2017

navstevnik

Tak totok je silna kava. To ako mesto doslo na to, ze to neni ich kolotoc? Teraz zrazu po tolkych rokoch? Ved na meste ani nemaju zoznam hracich prvkov, ktore su v ich vlastnictve. Tak ako a na zaklade coho sa dopracovali k tomuto zaveru?
Zasa si niekto zlahcil svoju robotu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania