Ulica Hlboká-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
diana 08. decembra 2019

Poprosila by som mestskú políciu, aby riešila parkovisko pri Severnej veži, najmä parkovanie na chodníku!!! a parkovanie áut pri nabíjačke na elektromobily...ešte som tam nevidela parkovať elektromobil, zato autá, ktoré nie sú elektromobily a nenabíjajú sa, t parkujú neustále. Mestská kamera v tej zóne asi nejaká je, takže by sa malo dať zistiť hneď,že niekto blokuje autom chodník.

09. december 2019

Micro

Prečo to parkovisko v tesnom styku s CMZ ešte nie je v "Zóne B". Je to predsa pozemok mesta.
11. december 2019

Dominik

To je jednoduché... aby si tí rovnejší nemuseli ani len lístok kúpiť ako pracujúca chudoba... to je pod ich úroveň...
11. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dopravné priestupky sú najfrekventovanejší delikt, ktorým sa mestská polícia pri svojej činnosti zaoberá. I keď máme vedomosť o neustálom páchaní priestupkov v statickej doprave, nie je možné zabezpečiť, aby každé protiprávne státie motorového vozidla bolo mestskou políciou zistené, objasňované a riešené ako priestupok proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky.
S obsahom podnetu budú oboznámené hliadky mestskej polície, ktoré zamerajú pri hliadkovej činnosti pozornosť na opísané protiprávne konanie.
V prípade spáchania priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky, ktorého miera spoločenskej nebezpečnosti sa javí ako vysoká, sa môžete obrátiť na stálu službu Mestskej polície mesta Trnava prostredníctvom bezplatnej telefónnej linky 159 v čase spáchania priestupku. Na miesto bude vyslaná hliadka, ktorá posúdi, či sa priestupok stal, a ak áno, vykoná úkony smerujúce k jeho objasneniu.

Mestská polícia mesta Trnava
12. december 2019

Peter

MsP: Ctrl+C to Ctrl+V
13. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pri kontrolách podnetu mestskou políciou bolo zistené, že parkovacie miesta pri nabíjacom stojane nie sú vyznačené ani zvislým ani vodorovným dopravným značením a samotná existencia nabíjacích stojanov hliadkam neumožňuje takéto státie vozidiel posudzovať ako priestupok. Uvedená skutočnosť bola oznámená Odbor dopravy a komunálnych služieb MsÚ Trnava.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb

Mestská polícia mesta Trnava
30. december 2019

Vladimir Ekhardt

Parkovisko bude zaradene do CMZ ale najprv sa musi zmenit prislusne VZN, potom budu pre toto parkovisko platit rovnake pravidla ako v centre.
09. august 2020

Ondrej

Vladimir Ekhardt a kedy sa tak stane ? To parkovisko je tam uz dost dlho vybudovane takze mestsky poslanci mali uz dost casu tak urobit.
11. október 2021

Ondrej

Vladimir Ekhardt> uz su to 2r bola uz zmenena VZN ?
11. október 2021

Micro

Je to myslím v "A" zóne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania