Sladovnicka 28 rozbity chodnik a vstup do arealu

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Viktor M 26. marca 2014

Dobry den,
Chcem vas poprosit v mene uzivatelov multifunkcnej budovy na sladovnickej 28 vedla sidla pol. strany Smer. Chceli by sme vas poziadat o opravenie mestkeho chodniku ktory zaroven sluzi aj ako vjazd na parkovacie statia za budovou lebo ho zatial musime opravovat svojpomocne. Dakujeme - pso group s.r.o., geodet S s.r.o., ledco s.r.o.,liberte s.r.o. a NABK.(chodnik poskodzuje sluzobne vozidla pri vstupe hlbokymi dierami). Problem c.2 auta vychadzajuce s arealu kancelarii napr. Oproti nevidia dianie na chodniku ani na vozovke a tak sa nie jeden raz stalo ze vozidlo aby cez oplotenie vydelo dianie na ceste musi vyjst a zablokovat cely chodnik a tak na vlastne oci sme vydeli najmenej dva razi ako cyklista nabural do vozidla po tom ako predna cast vozidla zablokovala chodnik aby sofer

26. marec 2014

Viktor M

27. marec 2014

Martin

Zdravim, byvam tam nedaleko a myslim si ze by bolo vhodne doriesit vyjazdy z rodinnych domov na danej ulici nakolko nie raz som videl kolizne situacie.
27. marec 2014

Alžbeta

Dobrý deň, pripájam sa k tomuto príspevku. Pracujem v tom areáli a tiež som NIEKOĽKOKRÁT videla ako veľmi nebezpečný môže byť poškodený chodník + cesta a čo sa týka vjazdu je to kritické treba tam nejaké značenie alebo signalizáciu aby neprišlo k nešťastiu!!!
27. marec 2014

Mina

Chodim cez ten chodnik k obchodu Billa a aj na trhovisko. Casto musim odskakovat na chodniku kvoli autam, ktore vychadzaju z tychto budov cez chodnik, totiz nie som jasnovidna a neviem urcit kedy zrovna chce niekto odist :-). Ale si myslim je z zbytocne sa ozyvat, ved ta vedlajsia megastavba denne nosi mnozstvo spin na tieto ulice a moc napravy nevidiet ale zrejme ma toho " spravneho" vlastnika.
27. marec 2014

Marián

Tieto miesta poznám veľmi dobre,chodím okolo každý deň už pár rokov do práce..neraz sa mi stalo,že som takmer vrazil do auta ktoré vychádzalo alebo vchádzalo do niektorého z vyššie spomenutých domov...takýchto miest je ale u nás viac
27. marec 2014

Richard

Ako obyvatel ulice Sladovnickej , musim prispiet k diskusi. Chodnik je uz dlhsiu dobu rozbity a je cas nieco s tym urobit!
27. marec 2014

Braňo

Myslim ze treba to dat doporidaku čím skôr ved na chodník sa to uz ani nepodobá a pri každom vstupe do firiem si pomyslím ze uz by sa patrilo to opraviť!
27. marec 2014

Tomáš

Naozaj by uz bolo nacase aby stym mesto nieco spravilo navstevujem jednu firmu v danom mieste a so svojim vozidlom ani nemozem kvoli diere v chodniku vojst na parkovisko.
27. marec 2014

Lucia

Malo by sa to čím skôr opraviť konecne ...
27. marec 2014

Maros

Super postreh, bolo by fajn niečo s tým robiť.
07. apríl 2014

Viktor

Vidím to na nevyriešeny prípad :( zas čo si nespravíš sám to nemáš .
13. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
opravu chodníka sme zaradili do programu realizácií na I. resp. II. štvrťrok 2015 s prihliadnutím na poveternostné podmienky.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
23. marec 2015

Matúš G

Zatiaľ bez zmeny.
05. november 2015

Matúš G

Zabudnuté.
07. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
prepadnutú ryhu na Sladovníckej ulici riešime s firmou, ktorá realizovala rozkopávku.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
16. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
z dôvodu blížiaceho sa konca rozpočtového roku 2015, množstva evidovaných porúch na komunikáciách a prebiehajúcu rozrobenosť stavebných prác týkajúcich sa odstraňovania týchto porúch, sú finančné prostriedky rozpočtu 2015 už viazané. Z tohto dôvodu sme opravu zaradili do programu realizácií na rok 2016.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
21. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnetom sa zaoberáme a bude vyriešený pri vhodnejších poveternostných podmienkach (najneskôr do 31. 3. 2016).

Odbor dopravy a komunálnych služieb
19. apríl 2016

Matúš G

Do konca marca 2016 sa to nestihlo. Treba to už konečne opraviť.
25. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ospravedlňujeme sa za nedodržanie pôvodne stanoveného termínu. Chodník bude opravený do konca 3. štvrťroka 2016.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
23. máj 2016

Matúš G

Od Palárikovej smerom k Bille vymieňajú povrch chodníka.
12. jún 2016

Matúš G

Vybavené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania