Novomestská-kôš-poškodený

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený

Uz 3 tyzdne su poskodene dva velkokapacitne kontajneri a takto to potom dopadne.(vid foto)Mysil,ze je tam snimac wiffi na kontrolu zaplnenia.Aspom keby sa to chodilo castejsie odvazat alebo je chybny aj ten wifi snimac.

28. január 2020

jozef

80 % podnetov firma FCC niekto to aj kontroluje ako sa dodržiavajú harmonogramy, pravdepodobne nie , som zvedavý aký bude FCC zisk tento rok, tento bor.... nie je o peniazoch, tých je tam dosť ,ale o organizácii práce. Dokedy sa pýtam ????
28. január 2020

Dominik

Mňa by len zaujímalo komu a ako sa podarilo vytrhnúť to maxi vrece z toho smetiaku... Fakt som netušil, že sa to dá bez toho žeriavu ...
28. január 2020

MBN

Nemozem povedat nic zle,hned v ten den ako som to napisal prisli a kontajner vysypali ale tie dva su odstavene,lebo tam bolo 9 potkanov a vrecia dosekali.Ako je to mozne,tak bezdomovci tam uz nestrkaju nos a potkany su tam,kade ked je to uzavrete a mech je tusim v plastovej nadobe.
28. január 2020

MBN

Nemozem povedat nic zle,hned v ten den ako som to napisal prisli a kontajner vysypali ale tie dva su odstavene,lebo tam bolo 9 potkanov a vrecia dosekali.Ako je to mozne,tak bezdomovci tam uz nestrkaju nos a potkany su tam,kade ked je to uzavrete a mech je tusim v plastovej nadobe.Dominik to vytiahli smetiari to vrece.
28. január 2020

MBN

Nemozem povedat nic zle,hned v ten den ako som to napisal prisli a kontajner vysypali ale tie dva su odstavene,lebo tam bolo 9 potkanov a vrecia dosekali.Ako je to mozne,tak bezdomovci tam uz nestrkaju nos a potkany su tam,kade ked je to uzavrete a mech je tusim v plastovej nadobe.Dominik to vytiahli smetiari to vrece.
28. január 2020

Dano TT

Jožko ty budeš bývali neúspešny pracovnik smetiarskej spoločnosti, pretože pri každej možnej priležitosti si do nich kopneš. Mám rád takých mudrlantov čo len z hubou melu. Nevieš o tom nič, radšej si prever situaciu a potom vypisuj :)
29. január 2020

JANA

Pekný deň pán Marián.
Prečo zavádzate ľudí a píšete nepodložené veci?
Vlastníci bytových domov boli informovaní o vzniknutej situácii.
Spoločnosť FCC je v tomto prípade úplne NEVINNE. Práveže boli veľmi ústretoví a nápomocní.
Najskôr si preverte veci a potom píšte.
Ako sa hovorí: Trikrát meraj a raz strihaj. Verejne ste napísal, čo nie je pravda.
29. január 2020

FCC Trnava

Dobrý deň,
vzhľadom na nepresné informácie a rôzne dohady Vás chceme informovať o stave PPK na adrese Novomestská 7.
Pri zbere komunálneho odpadu osádka zistila, že vrece na KO je poškodené rozožraté od potkanov, ktoré sa nachádzajú v nádobe. Celkovo bolo v nádobe 9 kusov potkanov. O stave sme informovali správcovskú spoločnosť BYTREX, pod ktorú spadá aj uvedené stojisko. Vrece bolo natoľko poškodené, že sa naďalej nedalo používať a po dohode so správcom bolo odložené. Následne spol. BYTREX zabezpečila deratizáciu uvedenej nádoby. Keďže obal nádoby je neporušený predpokladáme, že potkany do nádoby vliezli cez vhadzovací otvor ktorý asi niekto nechal otvorený.
Nádoby sú vybavené senzormi, ktoré monitorujú zaplnenie, takže vozidlo vykonáva zber na základe trasy, ktorú mu generuje systém podľa informácií zo senzorov. Takýmto spôsobom boli nádoby na KO vyprázdnené vo štvrtok 23.01.2020 a následne opäť v pondelok 27.01.2020. Takže uvedené stojisko bolo vysýpané na základe vygenerovanej trasy a nie na základe podnetu z OPS. Zároveň Vás ubezpečujem, že takýto stav je nežiaduci aj pre spoločnosť FCC, pretože máme zvýšené náklady na výsyp a upratanie stojiska, tieto náklady znáša v plnej výške spoločnosť FCC Trnava, s.r.o..
Dnes nás informovala spoločnosť BYTREX, že uvedené nádoby sú vyčistené a vo štvrtok 30.01.2020 budú namontované dodávateľskou spoločnosťou nové vrecia na odpad, takže stojisko bude opäť plne funkčné.
Vzniknutý stav nás mrzí, ale nevznikol z nášho zavinenia.
Každopádne nás teší Váš záujem a môžeme Vás ubezpečiť, že pravidelne sledujeme OPS a všetky podnety ktoré sa nás týkajú sa snažíme vyriešiť v čo najkratšom možnom čase.

FCC Trnava, s.r.o.
29. január 2020

JANA

Pekný deň Dano TT.
Súhlasím s Vami Daniel... Najskôr si treba preveriť situáciu a potom verejne písať. S hubou sa dá toho narobiť až až...
29. január 2020

TOP

Jana: niektori ludia nepochopili zamer odkazov pre starostu a chodia sem skor nakladat na urcitych ludi alebo sa odbavovat a riesit si svoje komlexy.
29. január 2020

JANA

Pekný deň TOP.
Môžem s Vami iba súhlasiť. Nenapísala by som to lepšie :-)
29. január 2020

MBN

Pani Jana nejaka ste mudra,pytam sa koho som zavadzal,dokonca som napisal ,ze FCC hned ako som to dal na odkaz tak prisli a vysypali to.Cize prisli skor ako to dal admin na stranku.Mozno zavadzate vy,lebo moj syn tam ma byt a nebol nijako informovany.Mozno ste si ma zmylili tym druhym panom co tu pisal na FCC.
29. január 2020

MBN

Pani Jana co tak dat odpoved este na tento obrazok a napisat sem,kedy ste dali ten oznam mailom na tie poskode vrecia.Dakujem.Mail ste poslali dnes ze zajtra to bude vymenene.
30. január 2020

JANA

Pán Marián, lampa verejného osvetlenia je vlastníctvom investora. Investor bol o tejto skutočnosti informovaný.
E-mail bol zasielaný dňa 13.01.2020, moja dcéra tam má tiež byt a jej ten e-mail prišiel. Vrecia objednával investor, nakoľko investor je ich vlastníkom. Treba si najskôr preveriť fakty.
Pekný deň pán Marián.
30. január 2020

MBN

Pani Jana nebudem sa dohadovat,ved ja som nic zle nenapisal ale napadol FCC pan Jozef tak neviem co sa navazate domna.Ja som si to overil vsetko a to,ze bolo kopu smeti vedla kontajnerov chcete mi povedat ze to bolo za jeden den.Pisal som to v dobro aby tu neboli rozlezeny potkany ked mali stravu na chodniku.
30. január 2020

Viktor

Keď to tu vidím:
"Výhody polopodzemných kontajnerov: zabraňujú prístupu potkanov a iných zvierat"(https://www.trnava.sk/sk/aktualita/budujeme-specialne-stojiska-s-polopodzemnymi-kontajnermi-na-odpad)
"K najväčším výhodám týchto kontajnerov však môžeme pripočítať fakt, že k odpadu sa nedostanú potkany, ktoré sa v posledných rokoch okolo klasických stojísk na sídliskách veľmi premnožili." (https://www.trnava.sk/sk/aktualita/polopodzemne-kontajnery-na-odpad-ukoncia-problemy-s-potkanmi-zapachom-a-neporiadkom)

Tak ukončia, či neukončia problém s potkanmi? Ako sa môžu potkany do takej nádoby dostať? Ako tomu predchádzať, aby sa to neopakovalo (pretože toto nie je prvý prípad)?
30. január 2020

TOP

Bože zas múdry viktorko. FCC to napísalo ze niekto nezavrel viko a dostali sa dovnútra... To ze niekde dajú tieto kontajnery neznamená ze všade v okolí zmiznú potkany chápeš to? Keď budu po celej TT a ľudia ich budú zavierat a hlavne ich nebudú kŕmiť odpadom potom ich bude minimum a niekde vôbec. U nás boli desiatky potkanov, na jar niekedy stovky. Po osadení kontajnerov po mesiaci sa objavil sem tam nejaký kus.
30. január 2020

MBN

Nechcem sa uz dohadovat "TOP" ale tieto kontajnery mozem povedat,ze boli stale zatvorene lebo vidim ich s obloka.To tam nejako musel niekdo neumyselne dovliect a tam sa rozmnozili.
30. január 2020

TOP

Na clementisovej sa prekusali z dola. Mohli tam mat noru ale kľudne tam vbehnu aj zhora stačilo že boli otvorené chvíľu a to si nevšimnes. Viem ze sa dostali aj do aut a zničíli ich.
31. január 2020

JANA

Pekný deň Marián.
Písal ste, že tam má byt Váš syn. Tak ako ich môžete vidieť z okna a tvrdiť, že boli stále zatvorené??? To ste celé dni a noci u syna na byte a číhate z okna? Ja osobne som tie poklopy viackrát zatvárala. Takže neboli stále zatvorené...
31. január 2020

MBN

Ano pani Jana sedim na kontajneroch a je mi dobre.😜😜
31. január 2020

MBN

Pani Jana neviete ani oznam poriadne napisat a pouzijem vase slova.Trikret meraj a raz strihaj.Verejne ste napisala co nie je pravda na mail vsetkym.Budu sa tazsie otvarat a nie zatvarat.
11. február 2020

JANA

Pekný deň.
Kontajnerové stojisko na Novomestskej 5 a 7 je plne funkčné. Všetok odpad bol odvezený spoločnosťou FCC. Boli osadené dve nové vrecia - 1 ks na komunálny odpad a 1ks na sklo. Na poklopy boli domontované magnety, aby silnejší vietor poklopy neotváral. Kontajnerové stojisko bolo pozametané. Tiež bolo kontajnerové stojisko deratizované proti potkanom. Už bude závisieť iba od vlastníkov bytov a podnájomníkov ako si budú udržiavať poriadok.
17. február 2020

MBN

Hotové len dlažba by sa mohla tiež opraviť.
17. február 2020

JANA

Pán Marian, Vám o čo ide??? Prečo to riešite cez Odkaz pre starostu???
Veď mi normálne napíšte e-mail a ja Vám normálne odpíšem, že som dlažbu reklamovala u investora stavby, nakoľko je zámková dlažba ešte v záručnej lehote.
Mesto s tým nič nemá.
Pekný deň.
17. február 2020

MBN

Pani Jana ja som občan Trnavy a preto to riešim cez odkaz.To hocikde v meste keď niečo uvidím a nahlásim tak mám najprv zisťovať kdo je investor alebo správca???
19. júl 2020

MBN

Dlažba svojpomocne opravená,majiteľom bytovky Novomestska 7. Investor už to opravoval minimálne 5 mesiacov.Robota ktorá trvá 10 minút.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.