Novomestská-Dopravné značenie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Adriana 06. októbra 2020

Developer Lucron zlozil na svojom pozemku stavebny material a to tak, ze zabranil vyhladu do krizovatky. Vodic odbacajuci z ulice Novomestska na ulicu Vychodna na smer Piestanska nema vyhlad na prichadzajuce auta od kruhoveho objazdu. Developer bol podla spravcu vyzvany na premiestnenie stavebneho materialu tak, aby krizovatka bola prehladna. Dodnes tak neucinil, material je na mieste zlozeny uz niekolko tyzdnov.
Krizovatka je neprehladna, vodic musi vojst uz do cesty, aby sa pozrel, ci je bezpecne odbocit.
Kedze developer Lucron problem ignoruje, spravca Bytrex sa situacii nevenuje dostatocne, obraciam sa na mesto s vyzvou pre urychlene odstranenie stavebneho materialu a sprehladnenie krizovatky.
Dakujem

20. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie

Mestský úrad v Trnave
26. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Stavebný úrad kontaktoval stavebníka s prosbou, ale odpoveď stavebníka bola negatívna. To znamená, že materiál prekladať nebudú, nakoľko je križovatka dostatočne prejazdná, vraj tam nejazdí toľko áut a je v nej osadené aj panoramatické zrkadlo. Mesto v tomto prípade považuje podnet za vyriešený, nakoľko nemôže podniknúť iné kroky, keďže sa jedná o súkromný pozemok. Ďakujeme za porozumenie

Odbor stavebný a životného prostredia
26. október 2020

Adriana

dobry den.
odkedy developer posudzuje hustost premavky? po tejto ceste jazdi velke mnozstvo aut. a cesta bude o to frekventovanejsia ked sa uvolnia covid restrikcie. zrkadlo osadili 2-3 tyzdne dozadu.
Prosim aby ste podobne situacie riesili riadne a nie na domnienkach sukromnych stavitelov.
dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania