Fajčiareň spartak

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Juro Trokan 01. apríla 2014

Na každom zápase Spartaku Trnava v Trnave je v hľadisku veľa arogantných nevychovaných smradľavých ľudí - fajčiarov. Fajčením znepríjemňujú prostredie všetkým okolo sediacim divákom. Žiadam, aby mesto dôsledne zabezpečovalo kontrolu a dodržiavanie ustanovení zákona o ochrane nefajčiarov na takýchto podujatiach.

02. apríl 2014

Alexandra

Nepoviem, keby bol štadión uzavretá miestnosť ale je to vonku preboha. Konečne by mohlo vzniknúť aj niečo na ochranu fajčiarov. Ak sa niekomu nepáči na miestach, kde sa fajčí, tak nech tam jednoducho nelezie!
02. apríl 2014

Martin M.

Ja by som skor odporucil,tym fajciarom ,ktori neberu ohlad na ostatnych,nech na stadion nechodia. Pravidelne chodia na futbal aj male deti a mnoho nefajciarov. snad 2 hodiny by mohol dospely clovek vydrzat.
02. apríl 2014

juro

To nevadí nikomu ,keď na ludí hádžu z ´´Vip-ky´´ vylupané zrnka riťopichovia pána Póora,ktorý sa tam idú zadarmo ´´nažrať a piť víno´´ s ktorým veľa krát boli obliate malé deti?TO NEVADí NIKOMU,taký ľudia ,ktorý smrdia od alkoholu a potom jazdia na aute?som nefajčiar,ale pokial sa jedná o otvorené priestranstvo to je úplne v poriadku.
02. apríl 2014

Margita

Je jasne, ze na stadione je fajcenie zakazane. O tom nemusime diskutovat. Okrem toho, skuste 2 hodiny sediet vedla cloveka, ktory fajci jednu od druhej. Cerstvy vzduch na otvorenom priestranstve. Mnam
03. apríl 2014

Martin M.

...mal som na mysli tych fajciarov, ze by mohli vydrzat 2 hodiny bez cigarety. Ja osobne som nefajciar a velmi mi to vadi,nielen na futbalovom stadione.
03. apríl 2014

Ivett

Suhlasim s Alexandrou, stale otravujete s ochranou fajciarov. Ked bude stadion uzavrete priestranstvo, nebude sa fajcit. A ked chcete cerstvy vzduch, chodte s detmi dychat do parku. Boze, otravni usmrkanci.
03. apríl 2014

M.M.

Mila Ivett! skus sa zamyslie,ci je v poriadku ked jeden neohladuplny fajciar zneprijemnuje chvile na verejnom priestranstvea pritom porusuje zakon a nariadenie. Ci by sa nemal ten fajciar nahodou prisposobit okoliu a tu cigaretu si zapalit dfoma v sukromi ,alebo tam ,kde to nikomu nevadi....
04. apríl 2014

j

Preto je vo svete tolko blbov co nedokazu nic respektovat.Tak sed doma a pozri si futbal v zavretej komore na digi,aby nahodou na teba neprasilo..ozaj clovek sa dokaze pozastavit na primitivnostou niektorych ludi.chod im do vipky zakazat fajcit a pit alkohol.
11. apríl 2014

milan

vip by mala ist prikladom :-D
19. máj 2015

navstevnik

podľa § 7 ods. 1 zákona č. 377/2004 Z.z. o ochrane nefajčiarov podľa písm. f) v divadlách, kinách, na výstaviskách, v múzeách, galériách a iných kultúrnych zariadeniach, v športových zariadeniach a v predajniach,, - pokutu ukladá orgán verejného zdravotníctva
porušenie zákona je potrebné hlásiť na Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Trnave, Limbova 6, Trnava.
28. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vyriešenie tohto podnetu nie je v kompetencii Mesta Trnavy.
09. október 2016

navstevnik

V danom zariadení bude vykonaný štátny zdravotný dozor. Po ukončení kontroly Vás budeme informovať.
S pozdravom
Tomáš HAUKO
RÚVZ so sídlom v Trnave
11. október 2016

navstevnik

V priestoroch futbalového štadióna A. Malatinského v Trnave bol vykonaný štátny zdravotný dozor. Pri kontrole neboli zistené porušenia zákona NR SR č. 377/2004 Z.z. o ochrane nefajčiarov v znení neskorších predpisov, ktoré sú v kompetencii orgánu verejného zdravotníctva. 

S pozdravom

Tomáš HAUKO
RÚVZ so sídlom v Trnave
12. október 2016

Peto

vtipné :D
13. október 2016

M.M.

Dobry den.
podla vyjadrenia,ze V priestoroch futbalového štadióna A. Malatinského v Trnave bol vykonaný štátny zdravotný dozor a Pri kontrole neboli zistené porušenia zákona NR SR č. 377/2004 Z.z. o ochrane nefajčiarov v znení neskorších predpisov, ktoré sú v kompetencii orgánu verejného zdravotníctva je zrejme, ze tato kontrola bola vykonana ,ked bol stadion prazdny. jedine takto to dava zmysel. Treba takuto kontrolu vykonat pocas zapasu a hlavne cez prestavku pod zapadnou tribunou.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania