Parkovanie pred priechodom pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

MsP dlhodobo ignoruje parkovanie vodičov pred priechodom pre chodcov na Okružnej ulici pri vjazde na parlovislo pod VUJE. Tieto auta taktiež parkujú aj v križovatke.

28. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
V prípade, že vidíte porušovanie zákona, prosíme vás, aby ste kontaktovali mestskú políciu na bezplatnom telefónnom čísle 159.

ÚKaM
28. apríl 2014

Palcino Čavojský

ďakujem za radu, ale moje meno páni policajti dobre poznajú.. poznajú ho tak dobre, že ho hovoria aj pokutovaným ľuďom.. .Toto ale nie je riešenie. Spoza tých aut chodci nevidia, či auto chce odbočovať, pretože smerovky dávajú až v neprehľadnej časti cesty...
28. apríl 2014

Palcino Čavojský

Je mi ľúto, že MsP v Trnave funguje na objednávku občanov, že parkovanie sa stráži len v centrálnej zóne (aj tam len konrolujú, či majú vodiči zaplatené parkovné) a že pochôdzky na sídliskách sú výnimkou (alebo len pre sledovanie, či psíčkar odprace po svojom psovi). Bola by asi zaujímavá štatistika, ktorá by ukázala, aké výsledky práce majú policajti na základe ohlásenia a čoho sú schopní si všimnúť sami.
05. máj 2014

Pavol Čavojský

Na probléme sa nič nezmenilo... dokonca aj auto (TT 458EX) je tam to isté, ako na pôvodných záberoch. Chodci, ktorí vstupujú do cesty na priechode pre chodcov sú nútení ísť do križovatky, aby videli, či vodič, ktorý ide okolo, dal smerovku doprava, ale vidia to na poslednú chvíľu.
16. apríl 2015

Matúš G

Dnes o 12:00 hod.
16. apríl 2015

Palcino Čavojský

Matúš G., je len náhoda, že ste to tam našli v tomto stave.. ale prajem si, aby to náhodou nebolo.
16. september 2015

Matúš G

Pretrváva ešte problém s parkovaním?
16. september 2015

Palcino Čavojský

niekedy ten problém pretrváva.. včera a aj dnes.. treba ísť počas prac. doby

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania