Zatopenie chodniku a cesty po kazdom dazdi

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Peter Krivosudský 27. apríla 2014

Pravidelne pri kazdom i mensom dazdi zostava stat voda na prijazdovej ceste k bytovym domom na ulici Juraja Slottu.Dazdova voda tu zostava stat i niekolko dni po dazdzi vzhladom na to, ze nema ziaden prirozdeny odtok.Ohrozeny su najma chodci, ktory prechadzaju po chodniky v case, ked mlakou prechadza auto vchadzajuce na parkovisko.V tesnej blizkosti tejto mlaky sa nachadza poklop kanalizacie, preto sa domnievam, ze najjednoduchsim riesenim by bolo vytvorit odtok a tuto dazdovu vodu odviest do kanalizacie.

27. apríl 2014

Flego

Na tej druhej fotke je v pravej časti pri krajnici pot vodou nejaký tmavý štvorec, Nebude tam upchaný kanál?
27. apríl 2014

Peter Krivosudský

nie, nie je tam ziaden upchaty kanal.Pred asi rokom zvyslili ten chodnik a cast prijazdovej cesty za nim o par centimetrov a tym vznikol tento "bazen" ktory je po stranach obklopeny obrubnikmi a vzadu uz spominanim zvysenim.Voda tu stoji aj tyzden po dazdi a je hlboka asi 10-15 cm.
28. apríl 2014

Ivana

pekna fotka, ta mlaka je fakt aj na tyzden po dazdi, je velmi hlboka. na tejto peknej fotke je zaujimave, ze je tam zaroven odfoteny podnet http://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/8062/neprehladny-vyjazd-z-parkoviska-po-druhy-krat a este doplnim dalsiu vec, auta zaparkovane popri stene toho fialoveho panelaku nechavaju miesto na prejazd na sirku jedneho osobneho auta, takze vzdy ked tadial idu smetiari, stahovaci, servisaci, zateplovaci alebo ktokolvek iny na nakladaku, urobi tam blatove kolaje do travy, ktora je prepadnuta, po dazdi plna vody a blata. 3 podnety v 1 fotke, celkom fasa zatah :)
04. máj 2014

ftefan

Ivana .... tadial žiadne smetiarske auto v živote neišlo lebo tam nie sú vôbec žiadne smetiaky. tie sú z opačnej strany, kde je parkovanie podobné a smetiari tadial chodia bez problémov.
04. máj 2014

Ivana

ftefan ja viem, ale minule sa tatial predierali :) nemusis mi verit, kazdopadne som ich videla na vlastne oci. Je to pomerne zvlastne, kedze normalne chodia ako hovoris okolo. Ked ich este niekedy uvidim, odfotim aby si mi veril.
13. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zabezpečíme premerania spádových pomerov komunikácií a na tomto základe aj navrhneme možné riešenia odvodnenia tohto úseku.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
16. jún 2015

Marcel Bezovský

Voda bola odvedená do kanála a podnet je vyriešený. Nemám aktuálnejšiu fotografiu, podávam preto ilustračnú.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania