Elek. skrina v strede dvora

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Ked ze prebieha rekonstrukcia pesej zony, zasiahlo to aj nas dvor, ide o dvor za kinom Hviezda. Z nejakeho dovodu boli potiahnute nejake kable na nas dvor. V tom neni problem. To co ma zaraza, umiestnenie elektrickej skrine a to v strede dvora! To kto schvalil? A podla coho sa to rozhodnutie stalo? Je to ako past na oko. Mne sa prerabka pesej zony paci ale toto je strasne umiestnenie. Na tom travniku sa hravaju aj deti! Nebolo lepsie miesto kam do dat? Napriklad pozdlz toho vykopu je niekolko miest kde sa to da dat a vobec by nevyzeralo tak strasne.

28. apríl 2014

rena

a to, že ukrojili z trávnika kvôli autám vás nezaráža?
28. apríl 2014

Marek

Neriesim chybajucu travu, ale estetickost toho umiestnenia, je to proste az kriciace. Ohladne park. miest, ked ze sa jedna o sukromny pozemok, tak to patri majtelom bytov. Vsade dookola mame platene miesta, lebo je to centrum. A ak poznate danu lokalitu, tak nemozete namietat ze je tu malo zelene, je jej tam podla mojho uvazenia najviac v centre ,ak neratam mestku zelen. Keby ste mali pred domom platit kazdy den za to ze si tam zaparkujete auto, alebo mate pred domom velky travnik ktory je vas a teda nemusite za nic platit, neobetujete niekolko metrov na park. miesto? Toto je len recnicka otazka....
05. máj 2014

Palcino Čavojský

skôr si myslím, že tu ide o to, že by ste mali o jedno parkovacie miesto viac, ako o to, že sa vám niečo nepáči... A tomu naozaj hovoríte "veľký trávnik"?
07. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Ide o slaboprúdové rozvody, ktoré realizuje firma Telekom na vlastné náklady a na základe schváleného územného rozhodnutia, lebo je to líniová stavba. Nové rozvody sú zaústené v rozvádzacej skrinke umiestnenej v zelenom páse vedľa pásu krovín na okraji trávnatej plochy medzi parkoviskom pre osobné automobily a bytovým domom. Osadenie skrinky pri existujúcom strome nebolo možné vzhľadom na jeho koreňový systém, ktorý by sa pri výkopových prácach poškodil (strom by mohol vyschnúť). Zhotoviteľ sa snažil nájsť optimálne miesto na osadenie tejto skrinky.
Mesto Trnava umožnilo firmám Telekom a SWAN viesť svoje slaboprúdové rozvody v čase realizácie stavby "Obnova verejných priestorov Hlavnej ulice v v Trnave" ako ich vlastnú investíciu, aby neskôr nebolo nutné rozkopávať už zrekonštruovanú Hlavnú ulicu. Firma Telekom ukladá nové rozvody, ktorými sa nahradia pôvodné s dopojením každej nehnuteľnosti na Hlavnej ulici.

Odbor investičnej výstavby

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania