Ulica Andreja Kubinu-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Natalia 05. júna 2020

Na ulici Andreja Kubinu 19-21 neustále ľudia vynášajú k našim kontajnerom z okolitých miest či dedín nábytky,matrace a ostatné veci, ktoré patria do zberného dvora. Denno denne tu zastavujú autá a hodia to vedľa, vyzerame tu ako skládka??!!! Môžete to vyriešiť tým, žeby sa namontoval kamerový systém. Ďakujeme obyvatelia Andreja Kubinu.

11. jún 2020

Robo

Keď ste niekoho videla, prečo ste nevolali na Mestskú políciu??? Treba volať, denno denne, hneď ako tam niekoho uvidíte vykladať niečo, čo tam nepatrí.
15. jún 2020

Filip

Ja som tam volal MsP na panov z Velkeho Krtisa ked tam vylozili nadrz! z auta. Ale nemozem tam stat cely den. Mesto o probleme vie a opakovane ich upozrnujem na neporiadok a pendlerov co tam vyhadzuju smeti. Ziadal som napravu ale vytrvale problem ignoruju. Podzemne kose v nedohladne. https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/81380/ulica-andreja-kubinu-neporiadok-a-odpadky-neporiadok-vo-verejnom-priestranstve
15. jún 2020

Filip

A rovnaky problem tu, rovnake stojisko. Je to tu kazdy tyzden a celkom by ma zaujimalo kolko prostriedkov mesto vynalozi na odpratanie toho bordelu.
Byvam tu 5 rokov a je to kazdy tyzden. Ak to odpracu raz za dva tyzdne to je 52/2*5=130 krat len toto jedno stojisko. Su tam tri. Foto v linku.

https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/43221/odpad-vedla-stojiska
16. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Natália, ďakujeme za Váš podnet.

Predmetné stojisko aj problémy na ňom evidujeme. Mesto Trnava má záujem riešiť problematiku týkajúcu sa odpadového hospodárstva budovaním polopodzemných kontajnerov postupne na všetkých sídliskách, za účelom vyriešenia problémov s čistotou, poriadkom i s likvidáciou hlodavcov a súčasne s vytvorením parkovacích miest po zrušených stojiskách. Prioritou je budovať polopodzemné kontajnery ucelene, to znamená postupne pre jednotlivé sídliská v rámci mesta. Tento rok sa dokončila výstavba polopodzemných kontajnerov na sídlisku DRUŽBA a pokračuje sa s výstavbou polopodzemných kontajnerov na sídlisku PREDNÁDRAŽIE.

Odbor komunálnych a cintorínskych služieb
28. jún 2020

Filip

Mozte opat
15. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, stojisko bolo v čase pridania podnetu vyčistené.

Odbor komunálnych a cintorínskych služieb
15. február 2021

Filip

8 mesiacov odpoved, asi mali homeoffice...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania