Zelenečská ulica-kôš-nevhodne umiestnený

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Petra 07. júna 2020

Na ulici Zelenecska 67-69-71 su v takomto stave smetné koše. V case, ked kazda ulica v Trnave ma vybudovane ohradene stojisko na smetne nadoby a zacinaju sa budovat polopodzemne kontajnery, na tejto ulici su kose umiestene, resp.len takto pohodene na ulici. Neda sa s tym nieco urobit? Nehovoriac o tom, ze chyba kontajner na plasty a obyvatelia su tak nudeni hadzat plasty do komunalneho odpadu (v roku 2020!), ked sa vsade rozprava o ekologii, recyklacii a pod.

16. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Petra, ďakujeme za Váš podnet.
Mesto Trnava má záujem riešiť problematiku týkajúcu sa odpadového hospodárstva budovaním polopodzemných kontajnerov postupne na všetkých sídliskách, za účelom vyriešenia problémov s čistotou, poriadkom i s likvidáciou hlodavcov a súčasne s vytvorením parkovacích miest po zrušených stojiskách. Prioritou je budovať polopodzemné kontajnery ucelene, to znamená postupne pre jednotlivé sídliská v rámci mesta. Tento rok sa dokončila výstavba polopodzemných kontajnerov na sídlisku DRUŽBA a pokračuje sa s výstavbou polopodzemných kontajnerov na sídlisku PREDNÁDRAŽIE. Vo veci nádoby na plast sa musí správca bytového domu obrátiť na zberovú spoločnosť a požiadať o umiestnenie takejto nádoby.

Odbor komunálnych a cintorínskych služieb
13. apríl 2021

Petra

Dobry den, spravca bytoveho domu nebol opakovane schopny zabezpecit nadoby triedeny odpad. Je smutné, ze v r.2021 obyvatelia, ktori si riadne platia, platia za smeti nemozu separovat odpad, aj ked by chceli. Stale chyba kontajner na plast a papier, prip aj Bio.
29. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet je už vyriešený. Ďakujeme za upozornenie.

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania