Ulica Spartakovská-kôš-nevhodne umiestnený

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Prosím o premiestnenie kosu na iné miesto, pretože súčasne umiestnenie v bezprostrednej blízkosti lavičky a detského ihriska nie je vhodné vzhľadom na nepríjemný zápach, ktorý sa z koša v týchto letných dňoch šíri. Pre psíčkarov je to jediná možnosť kde upratať exkrementy po svojich psoch a častokrát je ich možné nájsť aj na zemi pri koši čo vzhľadom na blízkosť detského ihriska je nebezpečné aj pre samotné hrajúce sa deti. Prosím vás o premiestnenie košu na iné vhodné miesto a aj o doplnenie ďalších košov, pretože na celé sídlisko, kde býva cca 1200 ľudí je naozaj málo mať k dispozícii 1kôš a býva často preplnený. Ďakujem veľmi pekne za kladné vybavenie.

16. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Lukáš, ďakujeme za Váš podnet.

Požiadavka bola zaevidovaná a po obhliadke lokality bude podľa zisteného stavu riešená.

Odbor komunálnych a cintorínskych služieb
04. júl 2020

Lukáš Hrčka

Dobrý deň, pohlo sa prosím vás niečo v tejto veci? Pretože v týchto horúcich dňoch je zápach zo psích ekrementov neznesiteľný a už viacerí chceli smetnu nádobu odmontovať. Prosím Vás o stanovisko k tomuto problemu. Ďakujem veľmi pekne.
11. september 2020

Lukáš Hrčka

Dobrý deň, prosím Vás o urgentne riešenie tohto podnetu, pretože bol kôš opäť už niekoľkokrát preplnený a psie exkrementy boli pohadzane okolo neho. Hrajúce deti sa ich dotýkali a len včasná reakcia rodičov zabránila zbytočným zdravie ohrozujucim problémom. Prosím o bezodkladne premiestnenie koša a doplnenie ďalších košov do vnutrobloku, pretože jeden kôš na také množstvo ľudí a psíčkarov je naozaj nedostatočne množstvo. Dakujem
31. marec 2021

Lukáš Hrčka

Dobrý deň, prosím Vás opätovne o riešenie tohto problému, pretože kôš je neustále plný a v týchto teplejších dňoch už poriadne začína páchnut. Prosím o riešenie tohto podnetu, pretože zápach je už neznesiteľný a často z neho vypadávajú psie exkrementy. umiestnenie hneď pri detskom ihrisku je nevhodné a prosím o premiestnenie a doplnenie ďalších košov. ďakujem
07. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Vašu požiadavku evidujeme a vo vnútrobloku budú umiestnené malé smetné koše - ich počet posúdime priamo pri obhliadke priestoru, taktiež posúdime aj premiestnenie už existujúcej malej smetnej nádoby.

Odbor komunálnych a cintorínskych služieb
24. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
tento podnet je vyriešený, do vnútrobloku sme osadili 2 betónové koše a odstránili malý zelený kôš.

Odbor komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania