Nová skládka stavebnej sute pri hornom cintoríne

Zodpovednosť za riešenie: Vinodol

Vyriešený
meno
Vladimír Špánik 12. mája 2014

Toľko drzosti, musí snáď vytočiť aj nášho starostu.
Niekto si dovolil vysypať fúru stavebného odpadu vedľa horného cintorína. Nechce sa mi veriť, že niekto v rámci tohto podnetu bude tvrdiť, že to je na vyrovnanie komunikácie alebo niečo podobné. Táto suť tam nemá čo robiť.
Je to na trestné oznámenie! Pán starosta, dávam Vám na vedomie túto skutočnosť a verím, že nebude problém zistiť a potrestať vinníka.
A neostane na obci túto skládku zlikvidovať.

08. jún 2014

Vladimír Špánik

Nakoniec sa to, čo vyzeralo ako nová divoká skládka ukázalo,že ide o stavbu vjazdu do priľahlej záhrady.V tejto súvislosti ale treba poukázať na aroganciu starostu obce ktorý namiesto rozoštávania ľudí mal upozorniť stavebníka na povinnosť umiestniť oznámenie o povolení stavby(resp.ohlásení) aby sa predišlo podobným situáciám.
A samozrejme mal možnosť oznámiť aj na stránke odkazprestarostu, že je na tomto mieste povolená stavba a, že sa nejedná o nepovolenú skládku.Samozrejme za predpokladu, že stavba je minimálne ohlásená so všetkým čo má byť.
Lebo vo Vinodole to nie je pravidlom :-)
09. jún 2014

Vladimír Špánik

Keď sa veci takto svojsky a po vinodolsky vyriešili môžeme konštatovať,že sa vyriešil aj tento prípad,ktorý vlastne ani prípadom nemusel byť, keby sa veci vždy robili transparentne,zákonne a v tomto prípade stačilo len reagovať a povedať,že skládka je súčasťou legálneho stavebného diela.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania