P. O. Hviezdoslava-zastávka MHD -chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý

dala by sa dať krytá zastávka pri všeobecnej poisťovni ďakujem

07. február 2019

Odpoveď samosprávy

Podnet bol preposlaný zodpovedným osobám na riešenie.
Kto? Dopravný podnik mesta Žilina, Odbor dopravy MsÚ

Martina Žureková, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
18. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. O umiestnení krytého prístrešku v danej lokalite sme už uvažovali. Je to však problém, pretože na prístrešok tam nie je vhodné miesto. Buď by bol obmedzený vstup do budovy pre chodcov a osôb ZŤP alebo by bol zablokovaný vjazd do garáží, ktoré má VŠZP alebo by sa obmedzil pohyb chodcov po chodníku. Prístrešok má danú dĺžku aj šírku a nemôžeme ním obmedziť pohyb ľudí v tejto frekventovanej lokalite.
Kto? Odbor dopravy MsÚ, Dopravný podnik mesta Žilina

Martina Žureková, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
18. apríl 2019

Igor

No to sú tak trošku vyhovorky... všetko sa dá... napr. na tulipannovej je taka strieska ktora je iba na 2 stlpoch a chodcom nevadi. akoze je uz starsia a vidno ze "nemoderna" ale nieco podobne by hadam nemal byt problem vymysliet aj pekne. A urcite by to bolo uzitocnejsie ako tie, co si niekto na meste pretlacil teraz tie nove !! sklenene "dizajnovky" v ktorych aj tak z kazdej strany fuka a prsi donutra, skla budu zachvilu rozbite a popisane a ledva sa tam zmesti par ludi... to sa projektant moc nepochlapil. bud navrhol prve co vyguglil, alebo dohodil od kamarata za "dobru " cenu...
28. jún 2019

Matúš 👍

Možno by sa dalo inšpirovať zastávkou pri Auparku, kde bol taktiež problém s miestom :D :)
28. jún 2019

Matúš 👍

Len predsalen, bočné sklá by to chcelo (s polepom proti nárazom vtákov), nech to plní funkciu ochrany pred vetrom a dažďom.
16. apríl 2020

Roman Šimo

Tento problém akosi "zamrzol". Mesto sa pred časom vyjadrilo, že umiestnenie prístrešku zastávky MHD možný nie je, no z diskusie vyplynulo hľadanie ďalších riešení. Mohlo by teda mesto opätovne stav preveriť a prijať až potom konečné stanovisko. Nie je to naozaj najlepší stav, keďže sa jedná o jednu z najviac vyťažených zastávok. Už potom jedine v krajnom prípade posunúť ju viac k nástupištu SAD.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania