Vysokoškolákov-osvetlenie-chýbajúce/nedostatočné

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý
meno
Roman Šimo 03. marca 2019

V oblasti oddychovej zóny a parkoviska, chýba osvetlenie. Hlavne časť mestského mobiliáru (priestor pred vstupom do Mestskej plavárne), by mala byť aspoň vo večerných a nočných hodinách týmto chránená, i keď sa tam, ak sa nemýlim, nachádza kamera.

06. marec 2019

Roman Šimo

Riešenie osvetlenia v časti úseku, je možno v obojstranných cestných svietidlách a tým, by sa mesto vyhlo pravdepodobne rozkopávkam.
15. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Mesto neuvažuje v súčasnosti nad vybudovaním verejného osvetlenia v uvedenej lokalite. Podnet sme zaevidovali a bude riešený v ďalšom období, ak sa na to vyčlenia finančné prostriedky z rozpočtu mesta.
Kto? Odbor dopravy MsÚ

Martina Žureková, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
17. marec 2019

Roman Šimo

Viac osvetlenia, by mohlo byť práve aspoň v oblasti lavičiek, cykloboxov a bikesharingu. Je nepochopiteľné, že sa pri revitalizácii lokality a montáži mobiliáru, nemyslelo aj na takúto vec,
01. december 2019

Roman Šimo

Verím, že sa na problém nezabudne a bude sa v blízkej budúcnosti riešiť. Pohybuje sa tam totiž veľmi veľa ľudí a vozidiel.
12. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, mesto si môže vybudovať osvetlenie, ktoré prevezmeme do správy. V súčasnosti nie je v pláne realizovať. Mesto Žilina

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania