Rajecká ulica-chodník-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý
meno
Miroslav Gabriš 26. marca 2019

Na chodníku popred kasárne v časti, ktorá nebola rekonštruovaná a ostal asfaltový, sú priečne výtlky na niekoľkých miestach, ktoré znepríjemňujú jazdu bicyklom a môžu ho poškodiť. Možno by stačilo len sfrézovať hrboly. Do budúcnosti by sa dalo uvažovať o cyklochodníku ku stanici Záriečie a do priemyselnej zóny Dolné Rudiny.

28. marec 2019

Ján Kotman

Tiež by bolo potrebné chodník očistiť od hliny a trávy, ktorou zarastá a tým sa zmenšuje plocha chodníka. Zábradlie samozrejme natrieť.
01. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Podnet bol poslaný zodpovednému odboru.
Kto? Odbor dopravy MsÚ

Martina Žureková, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilinaz
19. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Podnet sme zaevidovali do poradia a bude riešený postupne v závislosti na finančných a kapacitných možnostiach spoločnosti, ktorá pre mesto Žilina vykonáva opravy a údržbu komunikácií. Mesto Žilina.



Martina Žureková, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
28. november 2019

Roman

Rajecká ulica-chodník-poškodená dlažba

Zdevastovaný chodník vedúci od zastávky MHD oproti ul. Saleziánska po ukončenie chodníka pri improvizovanom železničnom priecestí. Železnice udávajú priechod ako nelegálny. Keďže však tam smeruje chodník, treba nastoliť otázku, či trasu chodníka nezrušiť alebo plnohodnotne obnoviť na smer Rondel. Určite sa nájde niekoľko ľudí, ktorí tadiaľ prechádzajú k ul. Bytčická a späť, pri ceste z práce či z iných dôvodov.
14. marec 2020

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet sme opäť poslali samospráve.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
07. apríl 2021

Miroslav Gabriš

Stále žiadna zmena.
21. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, vzhľadom na veľké množstvo podnetov a obmedzené finančné prostriedky vyčlenené na rekonštrukcie a opravy komunikácií sme podnet zaevidovali do poradia. Podnet uzatvárame na portáli Odkaz pre starostu. Ak budete chcieť opätovne riešiť podnet, zadajte ho prostredníctvom webovej stránky mesta Žilina - ikona Podnet pre mesto. Mesto Žilina

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania