Rovniankova-detské ihrisko-potrebná údržba

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý
meno
Roman Šimo 10. júla 2019

Plochu vo vnútrobloku A. Bernoláka-Rovniankova, na ktorej sa nachádzajú dve detské preliezky z dôb dávno minulých a nejaké tie zhrdzavené "prašiaky", je potrebné určite v čo najbližšom možnom období revitalizovať. Pridať hojdačky či pieskovisko. Prípadne časť plochy upraviť pre lepšie stojisko na smetné kontajnery a rozšíriť parkovisko. Prijateľne ale s ohľadom na zeleň. Zaujímavým riešením môže byť aj workoutové cvičisko orientované aj na starších ľudí. V tejto lokalite, by sa možno mohlo čiastočne uplatniť i týmto smerom. Pripomínam, že najbližšie detské ihrisko je až na J. C. Hronského.

11. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Mesto v súčasnosti neplánuje na detské ihrisko pridať ďalšie prvky. Podnet sme zaevidovali a do budúcna sa ním budeme zaoberať v závislosti na finančných prostriedkoch. Mesto Žilina.
Kto? Odbor dopravy, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor tlačový a zahraničných vecí MsÚ Žilina
28. november 2019

Roman Šimo

Treba ešte pripomenúť, že táto zelená plocha je nerovného charakteru. Je teda opodstatnené uvažovať aj o celkovom vyrovnaní uvedeného územia.
16. október 2020

Matúš 👍

Nastala zmena?
18. október 2020

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet sme opäť poslali samospráve.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
18. október 2020

Roman Šimo

Platí pravdepodobne ešte posledná odpoveď samosprávy. Nedávno samozrejme bez zmeny. Táto plocha by sa musela riešiť skôr komplexne, ako revitalizácia vnútrobloku.
20. jún 2021

Tereza

Juraja Fándlyho-detské ihrisko-potrebná údržba

Potrebná revitalizácia detského ihriska, resp. celej plochy. Lokalita Vnútroblok A. Bernoláka 19
02. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. V aktuálnom období sa neuvažuje s revitalizáciou priestorov detského ihriska. Podnet uzatvárame na portáli Odkaz pre starostu. Ak budete chcieť opätovne riešiť podnet, zadajte ho prostredníctvom webovej stránky mesta Žilina - ikona Podnet pre mesto. Mesto Žilina

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania