Centrálna-cyklotrasa-bariérová

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Vyriešený
meno
Roman Šimo 01. februára 2020

Vytvorená výrazná prekážka na cyklochodníku pri priechode cez cestu Tajovského ul.. Ak to bolo skolaudované, takto to určite byť nemalo. Možno sa však zmenia neskôr aj smery celého trasovania od Hlín až na Vlčince, kde to je teraz dosť zmätočné.

03. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Uvedenú prekážku na cyklotrase tvorí teplovodná šachta, ktorá je v majetku spoločnosti Žilinská teplárenská, a.s. Počas výstavby cyklotrasy musela byť táto šachta zachovaná. Teplovodné šachty budú postupne rekonštruované. Zároveň budeme apelovať na vlastníka, aby túto šachtu čo najskôr opravil tak, aby nepredstavovala bariéru pre cyklistov. Mesto Žilina.
Kto? Odbor správy verejného priestranstva a životného prostredia, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor komunikácie a vzťahov s verejnosťou, MsÚ Žilina
01. máj 2020

Matúš 👍

O pár dní začne výstavba pokračovania cyklotrasy od lávky smer Solinky.
01. máj 2020

Matúš 👍

Priebeh cyklotrasy cez Solinky + napojenie cyklotrás (zelenou) v oblasti lávky podľa ÚPZ Rudiny II. Obídenie bytového komplexu je už zakreslené aj v katastri ako samostatná parcela, zrealizujú ho asi ako súčasť stavby komplexu.
20. august 2020

Roman Šimo

Momentálne prebiehajú už v týchto miestach výkopové práce.
01. október 2020

Matúš 👍

Momentálne sa robí aj na samotných šachtách na oboch stranách cesty.
28. október 2020

Roman Šimo

Práce boli dokončené, no rozmýšľam, či ďakovať. Zdá sa mi, akoby to bolo to isté. Cyklista vchádza z cesty ihneď do strmšieho sklonu chodníka. Predstavoval som si plynulejší vstup-výstup. Poklopy sú teraz s rovnou plochou. Čo je v poriadku. Momentálne je ale jeden poklop povytiahnutý, takže sa to nedalo vyskúšať dobre v praxi. Nech to nasadia do polohy, ako má byť.
13. november 2020

Roman Šimo

Poklop bol "usadený", ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania