Aktualizovať podnet
Voľne pustený agresívny pes

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Voľne pustený agresívny pes

Zodpovednosť za riešenie: Alekšince

Vyriešený
meno
Tomáš Hrubý 14. januára 2016

Chcem upozorniť na neustále pretrvávajúci problém s volne sa pohybujúcim psom. Majiteľ, ktorý si ani napriek písomnému upozorneniu neplní povinnosti majiteľa psa a ani sa nesnaží zabezpečiť svoje oplotenie proti jeho vybiehaniu. Obťažuje okoloidúcich, vrátane mamičiek s deťmi a napadol aj mňa.

14. január 2016

Tomáš Hrubý

doplnenie: ide o psa p. Mariána Podhradského
14. január 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. V poslednej dobe evidujeme viac sťažností ohľadom túlavých psov. Starosta obce bude riešiť tento podnet priamo s majiteľom psa, ktorý sa pohybuje na verejnom priestranstve a ohrozuje okoloidúcich. O riešení podnetu Vás budeme informovať.

OcÚ Alekšince
20. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

dňa 18.1.2016 sa uskutočnilo stretnutie starostu s majiteľom psa kvôli porušeniu VZN č. 4/2007 - o dodržiavaní verejného poriadku a verejnej čistoty. Majiteľ psa uviedol, že ho vzniknutá situácia mrzí a urobí všetko preto, aby sa to už neopakovalo. Je si vedomý, že pri opakovanom porušení VZN obce mu bude udelená pokuta.
Týmto pokladáme tento podnet za vyriešený. Stav budeme naďalej monitorovať, pokiaľ sa bude vzniknutý problém opakovať, prosím upozornite nás.
Ďakujeme za podnet aj majiteľovi psa za ústretovosť!

OcÚ Alekšince

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania