Kapitulská-semafor-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Uzavretý

Dobry den, rad by som sa informoval alebo dotazoval, ze z akeho dovodu chyba odbocujuca sipka pre vozidla, ktore stoja na cervenej ? Tak ako to bolo v minulosti ? Teraz vozidla odbocuju dolava z Kapitulskej a zaroven mozu ist ti zo 66 ky do Kapitulskej ale nie, nemozu lebo nove semafory to nedokazu. Vdaka.

09. máj 2023

Peter

Rovnaky problem je na tej krizovatke aj pri odbocovani od Europy smerom na Uhlisko (tj. zo Stadlerovho na ulicu 9. Maja).. Doteraz tam bola zelena sipka, teraz tam nie. Teraz namiesto zelenej sipky pustia este chodcov, ked maju auta doprava zelenu........

Nove semafory tu krizovatku uplne zabili. Z 9. maja prejde na hlavnu par aut a tvoria sa tam kolony ako nikdy. Hlavne ze to mali byt inteligentne semafory. Zrejme sa niekto dobre nabalil a ze je situacia horsia ako predtym, to uz mestu nevadi.
09. máj 2023

Adam

Som seriozne odhodlany tuto situaciu riesit so samospravou. Nestrpim to, cele teatro okolo semaforov a nic sa nezmenilo, trva im to rok kym vymenia par lámp a situaciu to zhorsilo. 1,3 miliona do koša. Kazdy den trcim v zapche v Kapitulskej od rana do vecera stare semafory to nezvladali len od 3 do 5 ale tieto nezvladaju nic cely den. Pozrite si videjko co zazivame kazdy den : https://youtube.com/shorts/JPtuz82og3o?feature=share
16. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Rekonštrukcia cestnej svetelnej signalizácie na uvedenej križovatke zohľadňuje aktuálne dopravné pomery, na základe ktorých bolo v danom pruhu navrhnuté riešenie smerovými svetelnými signálmi, namiesto plného svetelného signálu v kombinácii s doplnkovou smerovou šípkou.

Oddelenie údržby miestnych komunikácií a inžinierskych sietí
17. máj 2023

Peter

To je tak, ked na teplych miestach na urade sedia ludia, ktori ani len nemaju ponatia o tom, ake su aktualne dopravne pomery v meste. Inak by pan z Oddelenia údržby miestnych komunikácií a inžinierskych sietí nemohol napisat takuto blbost!!

Vsetko sa to zacalo zrusenim mosta pri malej zeleznicnej stanici a zrusenie tychto sipok to len cele zabilo. Ale samozrejme, na urade mate dobre dopravne pomery, cize vsetko je v poriadku!!! Co z toho, ze ludia stoja rano na jedinom z dvoch mostov aj desiatky minut a ze sa kvoli nemoznosti odbocit z hlavnej tvoria stale vacsie a vacsie kolony. Hlavne ze mame nove semafory a niekto sa asi dobre nabalil, ked sa tu tak zatlka. Chodte sa na tu krizovatku pozriet cez dopravnu spicku, ak viete, kedy to je!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania