Opustené vozidlo Javornícka

Zodpovednosť za riešenie: Mesto Banská Bystrica

Vyriešený
meno
Arnie 27. januára 2014

Toto vozidlo je zaparkované na parkovisku pri cintoríne už viac ako pol roka. Je opustené a zbytočne zaberá parkovacie miesto. Má prepadnutú STK aj EK.
Na cintorín to nie je ďaleko, stačí vykopať jamu a pochovať :-)

28. január 2014

Odpoveď samosprávy

Váš podnet boli príslušníci mestskej polície preveriť dňa 27.1.2014. Príslušníci na mieste zistili, že podnet sa zakladá na pravde. Vzhľadom k tomu, že uvedené vozidlo je bez platnej EK a TK a zaberá verejné priestranstvo bol prostredníctvom veliteľa operačného strediska mestskej polície zistený majiteľ vozidla. Hliadka mestskej polície majiteľa vozidla upozornila na skutkový stav a porušovanie zákona. Majiteľ vozidla prisľúbil zjednanie nápravy do konca mesiaca január, t.j do 31.1.2014. Tento stav budeme monitorovať a v prípade, že sa daný stav nezmení zo strany majiteľa vozidla, využijeme všetky zákonné možnosti na zjednanie nápravy.

Mgr. Marianna Belancová
referent pre prevenciu, hovorca mestskej polície
30. január 2014

Arnie

V tomto prípade je možnosť riešiť, pretože bola prepadnutá STK a EK. V mnohých prípadoch sú problémom vozidlá, ktoré majú platnú STK a EK, ale celé mesiace sa nehýbu, len zaberajú parkovacie miesta. Dá sa niečo robiť s takými ležiakmi?
01. február 2014

Arnie

Dnes 1.2.2014 je stav bez zmeny. Auto bez pohybu a naďalej s prepadnutou STK a EK.
24. apríl 2014

Arnie

Dnes, 24.4.2014 stav bez zmeny. Majiteľ vozidla ignoruje všetko a všetkých vrátane mestských policajtov. Auto naďalej bez zmeny, bez pohybu, bez STK a EK.
Pani Belancová, páni policajti, koná sa v danej veci, alebo čakáme na niečo neznáme? To nie je v Banskej Bystrici jediné odťahové vozidlo ktoré by opustené auto odstránila???
31. máj 2014

Arnie

30.5.2014 opustené vozidlo konečne zmizlo zo svojho dlhodobého stanovišťa. O 4 mesiace neskôr, ale predsa :-)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania