Budyšínska-parkovanie-problémové


Uzavretý
meno
Katarína 31. októbra 2020

Pravidelné parkovanie na chodníku. Napriek tomu, že je tento typ parkovania už dlhšiu dobu zakázaný, Mestská polícia vo veci nekoná.

31. október 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
07. november 2020

Odpoveď samosprávy

Príslušníci MsP popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel na Budyšínskej ulici v Bratislave.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Ťarcha
09. november 2020

Katarina

Dobry den, podnet nebol smerovany v zmysle konania proti konkretnemu autu, ktore tam v danu chvilu stalo. Ide o to, ze tie auta takto stoja denne a policia to neriesi. Kazdopadne, dnes sa historicky prvy krat stalo, ze tam takto odparkovane auto dostalo papucu. Vdaka!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania