Tabuľa zabijak - Račianska

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Uzavretý
meno
Tomáš 17. júla 2014

Tabula bývalej DACIE samovoľne odpadla pred par dňami. Šťastie, že nešiel práve niekto okolo. Hoci budova nepatrí samospráve, mali by tú tabulu demontovať na náklady majiteľa a to okamžite, kým nepríde k nejakému nešťastiu!

23. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

hlavné mesto, ako každá samosprávy, nemôže vynakladať peniaze na činnosť a zásahy do majetku, ktorý nemá vo vlastníctve ani inak zverený. Budova má svojho majiteľa a ten je za ňu zodpovedný.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
23. september 2014

Tomáš

Vazeny pan Papajcik, prekusnem, ze odpoved od samospravy v rozsahu 2 viet prisla po viac nez 2 mesiacoch. No neprekusnem, ze samosprava strci hlavu do piesku v pripadoch, kedy ide ludom naozaj o zivot. Rad by som vedel ake vyhlasenie by Vase marketingove oddelenie vydalo, keby ta tabula zranila nevinneho okoloiduceho. Stalo by sa to totiz na chodniku, ktory ma v sprave prave mestska cast Nove Mesto a teda je povinna zarucit jej bezpecnost.
Vy ste pre napravu ocividne havarijneho stavu nespravili vobec nic! Mohli ste majitela vyzvat na napravu a tiez podat trestne oznamenie za vseobecne ohorozenie. To by uz ale bolo pre Vas zrejme prilis namahave, vsak?
24. september 2014

Karol Bujaček

Tomáš, ten chodník je na ulici v správe magistrátu (to len jemná obhajoba MÚ BA-Nové Mesto).

Ak by tá tabuľa niekoho zabila, tak si viem predstaviť, že magistrát strčí hlavu do piesku rovnako.
24. september 2014

Karol Bujaček

P. Papajčík, kto má vyzvať vlastníka budovy, aby budovu opravil? Nie sú na to náhodou úradníci z magistrátu, alebo nevolíme si na to primátora?
09. február 2018

Martin U

budova bola prestavaná, nápis bol odstránený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania