Tranovského-svojvolna vysadba na mestskom pozemku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Anonym 30. marca 2021

Svojvoľná výsadba kríčkov obyvateľa bytového domu na mestskej trávnatej ploche, co sposobuje: zatarasenie prechodu medzi vchodmi do domu, obmedzenie slobody pohybu, podporovanie nekontrolovateľného kotenia pouličných mačiek v priľahlých kríkoch, vizuálna strata štruktúry zelene

30. marec 2021

Haky

Skôr to vyzerá že niekto má problém, že nebude môcť chodiť po trávniku....
30. marec 2021

Martin CHUDY

dobrý deň, no to je nepochopiteľné.. pánovi/pani anonymovi vadí že niekto vysádza kríky, na miesto toho aby sa tešil, pridal ruku k dielu a zveľaďovali okolie. prechod medzi domami je možný chodníkom a po schodoch , nie dupať a šliapať po trávniku.. pán/pani anonym určite patrí k horlivým zástancom čistoty a dizajnu, k počudovaniu takýto prístup... Ak pán pani anonym uvedie ako často a kde pomohli s čistením mestskej časti ako často a kde zbierajú odpady, či sa ohlásil miestnemu úradu na pomoc s úpravou zelene potom sa pánovi a pani anonymovi ospravedlním . Takže pán pani anonym ideálne vykúkať z okna kritizovať a písať nie veľmi zmyslené podnety ... pekný deň všetkým ktorým záleží na čistote a na tom že bude v dúbravke pekne a zeleno..
30. marec 2021

Floralys

kiezby viac ludi takto svojvolne vysadzalo kricky. najma na podobnych miestach kde si nestastnici skracuju prechod cez zelen.
02. apríl 2021

Michal Hajduk

DDD Podporovanie kotenia...Preboha neviem čo berieš ale už to neber alebo nemixuj dávky..🤣🤣🤣
13. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
svojvoľná výsadba na verejnej zeleni nie je z koncepčného pohľadu vhodná a musí byť odkonzultovaná s vlastníkom či správcom zelene.
V prípade ak máte informácie, kto výsadbu realizoval, usmernite ho prosím, aby kontaktoval sekciu zelene oddelenia životného prostredia a dohodol ďalší postup.
S pozdravom

Ing. Mária Smiešková
odd.životného prostredia Miestneho úradu Bratislava-Dúbravka
13. apríl 2021

orel skalný

vráťme sa prosím všetci k podstate veci... Zeleň je zelená a buďme radi že niekto zainvestuje svoje peniaze čas a energiu do životného prostredia.... Ten Krakov prístup štátneho aparátu je už dávno predávkovaný sám sebov. Neotravuje Občanov povinnosťami ktoré Vám zastúpenia prácu... Oddelenie XYZ len sa po tej Bratislave prejdite v akom je stave naša zeleň v BA
13. apríl 2021

orel skalný

KAFKOV prístup.... tu povolenie....tam pečiatka....zákaz na všetko....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania