M. Schneidera Trnavského-parkovanie-problémové


V riešení
meno
Milan Krlin 14. mája 2021

14. máj 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
15. máj 2021

Michal K.

volajte MsP - 02/643 63 482
31. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA IV popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel v tejto lokalite v Bratislave.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Ťarcha
25. august 2021

Ctihodný Občan

Prečo by sme my občania mali neustále suplovať prácu MP? Kto môže za to, že majú "klapky na očiach"? Ak ich aj zastavíte na mieste činu a požiadate o riešenie, s hlúpim úsmevom Vám odporučia kontaktovať 159 a odídu. Osobná skúsenosť.
25. august 2021

Michal K.

alebo Vam povedia, ze si nebudu pridavat pracu naviac a potrebuju podnet obcana, takze volajte na dipecing, kde Vas otraveny pan tak znechuti, ze na dalsie volania sa uz vykaslete. tiez osobna skusenost

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania