Kazanská-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné


Uzavretý
meno
Peter Csonka 27. júla 2021

Dost vodicov si posledne mesiace zacalo skracovat cestu na Borekovu odbocenim z Kazanskej napriek tomu, ze je tam zakaz odbocenia a zakaz vjazdu. Nebezpecne situacie su na dennom poriadku, niektori porusovatelia nemaju problem slovne napadat vodicov ktory idu z Borekovej na Kazansku a ked na nich trubia iste im porusovatelia nadavaju. Pred tyzdnom tam skoro auto odbocujuce na hulvata skoro zrazilo pani na prechode, ktoru ani vo sne nenapadlo, ze niekoh napadne tam odbocit. Deje sa to hlavne rano v spicke a poobede.

27. júl 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
02. august 2021

Lukáš

Bolo by dobre obnoviť náter značky prechodu pre chodcov
03. august 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
05. august 2021

Odpoveď samosprávy

Príslušníci MsP sú o tomto probléme vyrozumení a inštruovaní, aby počas výkonu služby riešili túto situáciu a zabezpečili zákonný stav.

Ing. Marta Urbanová
19. september 2021

Lukáš

Žiadna zmena
20. február 2022

Lukáš

Žiadna zmena
23. február 2022

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia a užívateľky portálu,

v minulosti boli napriek bodu 2.6 Pravidiel portálu prijaté aj podnety, ktoré sa týkajú porušovania dopravných predpisov. Z tohto dôvodu bude podnet Uzavretý.

Pre porušovanie platných zákonov je potrebné volať príslušníkov Mestskej Polície na čísle 159. Na základe opakovaného vyjadrenia Mestskej polície k podnetom zasielaným cez portál Odkaz pre starostu, nie je možné vyvodzovať zodpovednosť na základe podnetov, či fotografií v podnotoch, nakoľko polícia vždy vyhodnocuje aj ďalšie okolnosti priestupkov a vie teda konať len na mieste.

Ďakujeme za pochopenie.

Tím Odkaz pre starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania