Šášovská-trávnatá plocha-vyjazdené koľaje

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Tomáš . 27. augusta 2021

Dobrý deň, na ulici Šášovská 2 - Beňadická 34 boli odstránené zábrany voči vstupu automobilov na trávnik. V súčasnosti vďaka odstráneniu zábran chodia dodávky cez trávnik do Cirkevnej základnej školy - Narnia. Na obrázku oranžová farba pôvodné umiestnenie zábran, žltá farba predstavuje vyjazdené koľaje po automobiloch a červená farba predstavuje možné riešenie zásobovania školy. (obrázky ilustračné)
Poprosím o upozornenie vedenia školy aby si zabezpečovali zásobovanie bez ich súkromný vchod z Lietavskej ulice. Prípadne poprosím samosprávu o osadenie zábran z lomového kameňa.
Ďakujem

29. august 2021

Tomáš

Dobrý deň,
pre objektívnosť je potrebné napísať, že ostatné vyjazdené koľaje nie sú dielom „zásobovania“ školy. Jednak v čase prevádzky školy, tam nebolo možné prechádzať (kvôli zábranám, ktoré odstránila MČ) a po odstránení zábran tadiaľ prechádzali najmä vozidlá (stroje) VPS v rámci kosenia priľahlých plôch.
Zábrany na tomto mieste sa mali ponechať, ale možno mali na ich odstránenie relevantný dôvod.
01. september 2021

Mária Lacková

Ono je to celkom paradox - aj okolo nášho domu sú trávniky poškodené hlavne vozidlami údržby zelene a chodníkov.
06. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Momentálne sa situáciou zaoberáme a naše oddelenie správy verejných priestranstiev vyhodnocuje, kde príde k navráteniu zábran, tak aby nemuseli byť tiež prekážkou pri údržbe.

S pozdravom,

J.K.
Oddelenie životného prostredia, územného rozvoja a dopravy
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka
22. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa za chýbajúce stanovisko.

Vo veci tohto podnetu sme oslovili Cirkevnú základnú školu Narnia. Situáciu si jej zástupcovia boli pozrieť a informovali nás, že uvedený smer ku škole, ktorý je predmetom podnetu nie je využívaný ich dodávateľmi. Dodávatelia Narnie využívajú vjazd od Lietavskej, pri teplárni, kadiaľ ich púšťajú do areálu školy cez rampu.

Obyvatelia si podľa zamestnankyne školy situáciu asi vysvetlili dodávkami prichádzajúcimi k škole. Daná základná škola však nemá vedomosť o tom, žeby niekto z tohto smeru vôbec ku škole smeroval.
Kto? Cirkevná základná škola Narnia
Kedy? január 2024

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania