Počarbaný automat na zast. Nám. sv. Františka

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

V riešení

Automat na lístky na električkovej zastávke Námestie sv. Františka, smer Dúbravka, je počarbaný. Okrem toho automat este nikdy nefungoval, takže stena na graffity je zatiaľ najviac úžitku ako z neho bolo.

04. december 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Dopravný podnik Bratislava, a.s.
06. december 2021

Michal Hajduk

Ešte by ma zaujímalo čo za yntelygenda ho takto umiestnil...
14. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

veľmi pekne ďakujeme za nahlásenie podnetu. Týmto Vám potvrdzujeme jeho prijatie a už sa ním zaoberá príslušné oddelenie. Veríme, že Vám odpoveď prinesieme čo najskôr.

Odbor marketingu a komunikácie Dopravného podniku Bratislava, akciovej spoločnosti
15. december 2021

Odpoveď samosprávy

Multifunkčné predajné automaty na predaj cestovných lístkov boli osadené v rámci rekonštrukcie Karlovesko – Dúbravskej radiály, ktorú obstarávalo Hlavné mesto SR Bratislava. Napriek ich identickému vzhľadu s inými multifunkčnými zariadeniami však softvérová a hardvérová konfigurácia nebola kompatibilná so systémami Dopravného podniku Bratislava, akciová spoločnosť (ďalej len DPB). Problém nastal pri integrácii dát, kariet, no nezrovnalosti by mohli vzniknúť aj pri prípadných reklamáciách. Spolu s dodávateľmi a hlavným mestom preto podnik hľadal spôsob na ich čo najrýchlejšie sprevádzkovanie a precízne sa zaoberal zmluvným zabezpečením starostlivosti o tieto zariadenia. V súčasnosti DPB pripravuje technické riešenie, ktorým by zabezpečil predaj cestovných lístkov prostredníctvom multifunkčných predajných automatov na zastávkach Riviéra a Nám. sv. Františka v prvom kvartáli budúceho roka.
Čo sa týka grafitov tak toto je veľký problém a riešenie asi bude možné len cez PZSR.
Ďakujeme za Vašu priazeň

Odbor marketingu a komunikácie Dopravného podniku Bratislava, akciovej spoločnosti

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania