Nebezpečná jama na Račianskej ceste

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 28. novembra 2011

Na Račianskej ulici, za križovatkou Račianska/Pekná cesta, v smere z Bratislavy, sa v pravom jazdnom pruhu nachádza veľmi široký a hlboký výtlk. Bližšia lokalizácia - pri dílerovi zn. Citroen. Chceme požiadať Magistrát o urýchlenú opravu. Ďakujeme

04. december 2011

SJ

Takýchto dier je v celej Rači veľmi veľa. Veľka hanba na hlavné mesto. Aj tá posledná dedina na Slovensku má lepšie cesty. Nehovorím o tom, že z cestnej dane najviac vyberie BA.
18. december 2011

Martin

Tento brutalny vytlk je stale v povodnom stave! Aj to je vizitka magistratu!
01. január 2012

Michal

Tento vytlk na Racianskej pred ROTOSom bol tesne pred Vianocami opraveny. Este by bolo treba opravit vytlaceny asfalt, ktory je takmer v celom useku smerom od Peknej cesty az po Hečkovú.
17. august 2012

Filip

Tento vytlk je pravidelne opravovany, neoplatilo by sa radsej jednorazovo viac investovat ako "splacat" neustale drahe opravy?
08. október 2012

Dušan

Dobry, ja by som navrhoval, aby sa kompetentny presli po celej racianskej v oboch smeroch a vsimli si aky je stav na niektorych miestach, dalej ako hovori pan Michal, vytlaceny asfalt - velmi bezne (auto nie je valec), rozbite spoje po celej sirke pruhu kde si myslite, ze idete po starej betonke... dalej sa rozpada elektrickove prieceste na Peknej ceste, je dost vytazene a mnoho prasklin na celom useku, ktore sa zvacsuju. Moja otazka, prebehne vobec niekedy vymena celeho asfaltu na useku racianskej od odbocky od policajtov smerom do race? V pravom pruhu je to naozaj otrasne. Tento usek je skutocne vytazeny a tomu treba prisposobit aj pravidelnu udrzbu, nie vsetci sme majitelia terennych aut. Dakujem.
08. október 2012

M. Jurasek

Ja tomu hovorim "asfaltove zaveje". A taketo su uz niekolko rokov aj na ulici Tomasikova, pri gymnaziu pred Petzvalovou ulicou . Kedy Magistrat konecne opravi aj tento usek?
11. január 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Mestská časť Bratislava – Rača podnety od občanov a podnety vlastné, týkajúce sa
opráv a údržby komunikácií v správe Hlavného mesta Bratislava, vždy zasiela na príslušné oddelenie Magistrátu.

Tak to bolo aj v uvedenom prípade, pričom predmetná výtlk bol hlavným mestom opravený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania