Lysákova 10-14 -parkovanie-chýbajúce miesta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený
meno
Rastislav Filípek 17. decembra 2021

V súvislosti so zmenou parkovania na chodníkoch prosím vyznačiť zvislou dopravnou značkou (IP 15b - Parkovisko, parkovacie miesta s pozdĺžnym čiastočným státím na chodníku) čiastočné parkovanie na chodníku Lysákova 10 - 14, pri plote tenisových kurtov. Chodník poskytuje dostatočný priestor pre takéto parkovanie. Ďakujem

17. december 2021

Odpoveď samosprávy

Novela cestného zákona, ktorá plošne zakázala parkovanie na chodníkoch (pokiaľ nie je vyznačené dopravnou značkou) spôsobuje ťažkosti vo veľkej časti Dúbravky. Mestská časť bude riešiť situáciu komplexne a nie len na Lysákovej ulici.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka
19. december 2021

Tomáš

Novela nespôsobuje ťažkosti, ťažkosti spôsobujú vodiči vozidiel, ktorí nerešpektujú dopravné predpisy. Riešenie je jednoduché, pokutovať, pokutovať, pokutovať.
02. október 2023

Rastislav Filípek

Ubehol celom dlhý čas a téma je tu zas. Bohužiaľ na Lysákovej ulici zostal predmetný úsek pre parkovanie nevyznačený. Bude tu parkovanie vyznačené? (chodník je dostatočne široký aj pre pre chodcov) Ďakujem
04. október 2023

Odpoveď samosprávy

Parkovanie na Lysákovej ulici je súčasťou schválených projektov statickej dopravy. Dopravné značenie na Lysákovej sa bude dnes vyznačovať. V tomto úseku pribudnú kolmé parkovacie miesta.
Kto? Oddelenie územného rozvoja

Ing. Rastislav Bagar
prednosta MÚ mestskej časti Bratislava-Dúbravka
04. október 2023

Rastislav Filípek

Podnet je vyrieseny, znacenie dnbes naozaj namalovali. Nech vecne ziju auta.

Diskusia

Diskusia k tomuto podnetu bola uzatvorená.