Zatopená cesta na Karloveskej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Na mieste pri priechode na zastávku Borská sa zakaždým vytvárajú veľké kaluže, ktoré nemajú sklon do priľahlých kanálov.

02. február 2015

Lidka

Ano. Je to dlhorocny problem.
02. február 2015

MIO

POZDRAV, ODHRNU, POSYPU A NEDOKONCIA MYSLENIE, VED MUSIA AJ VIDIET CO SA DEJE POTOM SO SNEHOM, TREBA ODVIEZT KOPY SNEHU KED NEFUNGUJE ODTOK ALEBO SPAD... NEKOMPETENCIA ANEZAUJEM
23. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Pracovníci OSK preveria situáciu - čistotu vpustov. V prípade, že ide o chybný sklon vozovky, s veľkou pravdepodobnosťou nebudú na jej rekonštrukciu prostriedky.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
09. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
29. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vo veci Vášho podnetu Vás informujeme, že nakoľko fotografia je robená v zimných mesiacoch, situáciu preveríme počas dažďov a v prípade stojacej vody v oblúku ulíc Karloveská – Pustá, smer zástavka Borská ul., zabezpečíme objednanie vyčistenie kanalizačného vpustu.

Ďakujeme za trpezlivosť a pochopenie

Pekný deň

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
14. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

nakoľko sa jedná o starší podnet a už dlhší čas nebol aktualizovaný predpokladáme, že sa ho podarilo vyriešiť. V tomto roku mesto zmenilo nevýhodného dodávateľa čistenia dažďových vpustov za výhodnejšieho a objednalo kompletné prečistenie. Už v blízkej budúcnosti plánujeme túto aktivitu zveriť na starosť Komunálnemu podniku, ktorý sme založili iba na konci minulého roka. Ten sa bude postupne zväčšovať a preberať aktivity, ktoré si mesto muselo doteraz objednávať za nevýhodných podmienok u súkromných dodávateľov. Toto prinesie nie len zníženie nákladov, ale aj zvýšenie kvality údržby v meste.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania