Ružinovská-Verejný poriadok-iné


Uzavretý
meno
Nat 17. augusta 2022

Dobry den. Do kedy bude mestska policia len prihliadat s rukami vo vreckach na volny pohyb psov v parkoch na uliciach a podobne. Psy su nielen bez nahubku ale aj bez vodzky, ktora je zo zakona povinna. V zivote som nevidela niekomu za toto dat pokutu a pritom su volne pustene vsade. Nehovorim o jazerach, kde este narusaju zivot miestnemu vtactvu. Naozaj su zakony len na to aby sa z nich ludia vysmievali a kazdy si robil co chce?

17. august 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
07. september 2022

Odpoveď samosprávy

V prípade, že vidíte tohto psa priamo behať po uliciach, odporúčame volať ihneď na linku 159 a na miesto bude vyslaná hliadka príslušného veliteľstva MsP, ktorá po preverení tejto udalosti podnikne ďalšie zákonné kroky na zabezpečenie odchytu tohto zvieraťa vyškolenými pracovníkmi OZ Sloboda zvierat.
Ďakujeme za podnet.

Ing. Marta Urbanová
26. október 2022

Nat

dobrý deň tu nejde o konkrétneho psa je o to že v mestskej časti Ružinov je takmer vo všetkých parkoch vy beh pre psov a majitelia psov ich vypúšťajú mimo tohto výbehu. skúsenosti ktoré máme s mestskou políciou viem že kebyže ich zavolám tak namiesto prídu o hodinu kedy je ten majiteľ so psom už dávno doma. Z vašej strany by bolo vhodné riešenie navrhovať po parkoch kontrolu mestskej polície pretože som v živote nevidela pokutovať nejakého psíčkar a ktorý by mal voľné vypusteného psa čo je žiaľ bežnou praxou. Napriek tomu že ste vybudovali bárs jaké výbehy.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania