Škôlka Pavlovičova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 31. marca 2012

Vážený pán satrosta.

Aká je budúcnosť schátralej budovy bývalej škôlky na Pavlovičovej?
Hovorilo sa o výškovej budove, budúcom hoteli. Zástupcovia investora - firmy TT Real. už v roku 2009 po nesúhlasných reakciách občanov pripustili možnosť predať alebo vymeniť pozemok mestskej časti Ružinov.

Najlepšie by bolo aby sa škôlka obnovila. V súčasnosti sú tam len potkany a bordel. Nikto sa o pozemok nestará a vyzerá to tam katastrofálne....

12. apríl 2012

Fero

súhlasím...
17. apríl 2012

Zuzana

Čo takto riešenie - voľná plocha pre šport a rekreáciu? Už nám zobrali bývalý školský dvor pri policajnej stanici, kam máme chodiť? Diera v plote na Pavlovičovej mala svoj význam. Nesúhlasím s chátraním budovy - zdržujú sa tam bezdomovci, feťáci a adolescenti, ale v areáli je veľa možností využitia - či už pre bežcov, alebo ako futbalové / basketbalové ihrisko.
18. apríl 2012

Alexandra Smolenová

Je smutné, že v jednej z najkrajších častí Trnávky chátra budova bývalej škôlky. My rodičia máme problém z umiestnením svojich detí do štátnej škôlky pre nedostatok miesta a na súkromné zariadenia mnohí nemáme financie, nehovoriac o tom, že sa s pedagogikou súkromných škôlok nemusíme stotožňovať. Areál má potenciál či už ako materská škola alebo centrum voľného času s rekreačnými aktivitami. Sama dobre viem ako je potrebné mať kvalitne vyplnený voľný čas. V čase môjho dospievania som začala chodiť k Saleziánom don Bosca na Trnávke. Nebyť ,,oratka,, tak sa túlam kdesi po ulici a možno skončím v pochybnej partii. O priestor na Pavlovičvej ulici by sme sa mali aktívne zaujímať, spojiť sili a nedovoliť aby tam zase vyrástol polyfunkčný objekt. Poviete si, čo už my zmôžeme...potom sa však nemôžeme čudovať, že nám v okolí rastíú nechcené stavby a my si síce pofrfleme, ale v podstate sa s tým zmierime. Ak budeme mať takýto postoj, tak akákoľvek snaha je vopred odsúdená na neúspech.
03. október 2012

Sherwood266

V polovici 50-tych rokoch som tam stravil urcitu dobu a mam nejake spomienky, hoci uz hmliste trochu. Odvtedy som tam este nebol. Bola by to velka skoda, keby toto miesto padlo prachom!
26. november 2012

Denisa

Rada by som sa dozvedela ako dalej s týmto priestorom, kde si môžememe na Trnávke zahrat s vlastnymi detmi loptove hry??? Aspon tá úboha diera v plote chyba. Bude sa s touto temou a témou verejné priestranstvo Trnávka niečo robit? V Ružinove maju možnosť využívať areály škôl a na Trnávke? Kam so školákmi?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania