Vazovova - parkovanie na zničenej tráve

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Peter Oravec 19. apríla 2012

Na Vazovovej ulici zhruba pred domom č. 8 je plocha, ktorá zrejme kedysi bola zatrávnená. V súčasnosti na nej parkujú autá, takže z trávnika je rozjazdený parkovisko s hlineným povrchom.
Ak je to trávnik, tak asi treba osadiť stĺpiky zabraňujúce autám vjazd a revatalizovať tam trávu. Ak je to chodník, treba plochu vybetónovať a zrejme tiež osadiť stĺpiky. Ak je to parkovisko, treba plochu vybetónovať.

06. marec 2014

Peter Oravec

Prepáčte, milé OPS, čo znamená, že diskusia k podnetu bola uzatvorená? Prečo o takomto zatvorení podnetu nie je informovaný zadávateľ podnetu? Ako sa to má zadávateľ podnetu dozvedieť, že ste mu v podstate zrušili podnet, hoci sa na jeho stave nič nezmenilo? Mám zadať rovnaký podnet znova? Ďakujem za odpovede.
29. september 2015

Peter Oravec

Vzhľadom na to, že v celej oblasti vyhlásili zónu s obmedzeným státím, autá už zvyčajne na tej pôvodne zatrávnenej ploche nestoja. Ostala však otázka, že čo s tým zničeným trávnikom?
Vzhľadom na vyriešenie státia áut na trávniku navrhujem tento podnet označiť ako v y r i e š e n ý. Ohľadne tej pôvodne zelenej plochy dám nový podnet na jej úpravu. Ďakujem.
05. október 2015

Peter Oravec

V zmysle poslednej aktualizácie prosím administrátora OPS, aby tento podnet označil ako vyriešený. Ďakujem.
07. október 2015

Peter Oravec

V zmysle poslednej aktualizácie prosím administrátora OPS, aby tento podnet označil ako vyriešený. Ďakujem.
02. júl 2021

Peter Oravec

Dobrý deň,
dnes na tej tráve stálo auto magistrátu (DPB je 100% dcérska spoločnosť magistrátu). Podotýkam, že nešlo o haváriu, električky štandardne premávali, išlo len o bežnú údržbu výhybky. Potom je ťažko udržovať mesto, keď sa samo mesto takto správa.
S pozdravom.
02. júl 2021

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

pri tomto podnete bola žiaľ oneskorene odhalená duplicita a daný problém je riešený aj pod podnetom ID 5583:

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/5583/vazovova-parkovanie-na-znicenom-travniku

Na základe toho bol status tohto podnetu zmenený na uzavretý a touto cestou Vás prosíme o smerovanie ďalšej komunikácie ohľadom daného problému na vyššie uvedenú adresu podnetu ID 5583.

Ďakujeme za pochopenie.

S pozdravom
Barbora Kmeťová
Administrátorka portálu Odkaz pre starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania